PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

30. Hi ha i es publica un Reglament de participació ciutadana ( si no n'hi ha, s'indica expressament en el web)

La participació ciutadana a l’Ajuntament de Sabadell es regula a través del Reglament Orgànic Municipal i dels reglaments dels diferents consells municipals de participació. No existeix doncs un únic reglament de participació ciutadana.


Vegeu la Normativa municipal en l'apartat I.II.- ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ: ELS CONSELLS MUNICIPALS de l’enllaç següent:
https://seu.sabadell.cat/seuelectronica/p/normativam_cat.asp

31. Hi ha i s'informa dels consells municipals i/o altres canals de participació ciutadana (fòrums ciutat, consells socials, d'urbanisme...) i es publiquen els acords, informes o propostes (si no n’hi ha, s'indica expressament en el web).

 S’informa de tots els Consells Municipals. Veure l’ Apartat I.II.- ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ: ELS CONSELLS MUNICIPALS:

https://seu.sabadell.cat/seuelectronica/p/normativam_cat.asp


Exemples de Publicació d’acords de Consells Municipals:

Consell Escolar Municipal: https://ca.sabadell.cat/ConsellEscolar/p/ConsellEscolar_cat.asp

Consell Municipal de Salut:  https://ca.sabadell.cat/ConsellSalut/p/consell_salut_cat.asp

Taula de Mobilitat:  https://ca.sabadell.cat/TaulaMobilitat/p/TaulaMobi_cat.asp

 

32. Es possibiliten els suggeriments i la participació ciutadana en l'elaboració dels plans econòmics i Pressupostos municipals.

El Consell de Ciutat és l’Òrgan de Participació on es debaten i elaboren Plans i Pactes de caràcter estratègic, com els Pactes per l’Ocupació, l’Habitatge, les Infraestructures. També es presenta i sotmet a debat ciutadà la Proposta de Pressupost anual de l’Ajuntament
https://ca.sabadell.cat/ConselldeCiutat/p/documents_cat.asp

Acta del Consell de Ciutat

També es presenta i sotmet a debat la proposta de Pressupost anual de l’Ajuntament a una sessió plenària dels Consells de Districte.
Exemple d’acta de sessió del Consell de Districte amb la presentació i debat dels pressupostos: (veure punt 3 a la pàgina 3)  https://www.sabadell.cat/images/participacio/ConsellsDistricte/Dte7/dte7_281013


(NOTA ADDICIONAL: Les actes de les sessions dels Consells de Districte es publiquen a la pàgina de Participació: https://www.sabadell.cat/ca/participacio > Seguir DIVISIÓ TERRITORIAL > seleccionar el Districte del qual es vol veure les actes de sessió > a l’apartat Consell de Districte > Documents)