PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més ajuts de menjador escolar el curs 2018-2019

Inici de curs: 4.610 infants de Sabadell tindran ajuts de menjador. "Un esforç pressupostari sostingut q demostra amb fets el compromís d’aquest #GovernDeTransformació amb la igualtat d’oportunitats i l’èxit educatiu dels nostres infants"

Més hores d'atenció domiciliària per a l'any 2019

El Ple de juliol aprova la licitació del nou contracte de Serveis d'Atenció a Domicili (SAD) per a persones amb dependència, que incrementa els serveis actuals disponibles, apostant per una major cobertura i qualita en el servei.

Conveni CIESC2

L'Ajuntament de Sabadell i el CIESC col·laboren per a donar oportunitats laborals a persones que formen part de projectes municipals d'inserció social. L'acte previ a la jornada de demà ha estat la signatura del Conveni de col·laboració, avui a les 11:30h, amb el president de CIESC i els regidors d'Acció Social i Promoció econòmica.

Participació al II Congrés de pobresa energètica

El regidor Gabriel Fernàndez Diaz va definir la llei 24/2015 com una oportunitat per reinstaurar la democràcia i una eina imprescindible per combatre la #pobresaenergètica.
També va recordar que les subministradores no firmen els convenis per assumir els deutes.

Som Capaços. Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les persones amb discapacitat.

Des de l’Ajuntament de Sabadell, liderat pel Servei d’Acció Social i en col·laboració amb altres serveis de l’administració municipal, impulsem cada any, conjuntament amb les entitats socials de la ciutat especialitzades en l’atenció de persones amb discapacitat, així com amb altres agents públics i privats, un programa d’activitats que té l’objectiu de posar en valor les capacitats i la contribució que realitzem totes i tots nosaltres a la societat.

Es tracta d’un programa que enforteix la col·laboració entre els àmbits públic i privat perquè junts Som Capaços de treballar per una societat més justa, inclusiva i cohesionada.