PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciació al Quidditch (l’esport de Hogwarts)

A qui s'adreça:
Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
El “Quidditch”, és un esport fictici popularitzat per la saga literària i de fantasia màgica Harry Potter. En català, quan és jugat al món real (amb adaptacions vàries) s’anomena “Quadbol”. Aquest pla de promoció pretén donar a conèixer i endinsar-se en la màgia d’aquest esport de contacte i integració de gènere amb una barreja única d'elements de rugbi, pilota presonera, flag football i altres disciplines esportives.

Continua llegint

Trobada Intercentres d’Esports Alternatius

A qui s'adreça:
Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
La Trobada Intercentres d’Esports Alternatius, és una jornada matinal ludicoesportiva entre diferents centres educatius per conèixer diferents esports alternatius, amb la finalitat de treballar els valors que aporta la seva pràctica: cooperació, motivació, igualtat d’oportunitats, entre altres.

Continua llegint

Jornada multiesportiva al CNS

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Jornada en la qual els alumnes practicaran en diferents grups i de manera rotatòria, diversos esports i pràctiques esportives, amb la possibilitat d´escollir entre activitats en sec, d'aigua o combinades.

Continua llegint

Introducció al bàsquet 3X3

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
L’activitat consta d’una sessió d’1h al centre educatiu, centrada en el descobriment d’aquesta nova modalitat olímpica, una derivació del bàsquet tradicional. Es farà una primera introducció a les normes de joc, l’estructura competitiva i els rols de cada jugador. A partir d’aquí, es treballaran els principals fonaments tècnics i tàctics sobre què millorar a la pràctica. I per últim, es durà a terme una simulació de partit oficial, per tal de descobrir el dinamisme i la intensitat diferencial que té aquesta nova modalitat de bàsquet. 

Continua llegint