PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Congrés dels Diputats va aprovar la setmana passada una proposició de llei de modificació de la Llei 1/2000, d’enjudiciament civil, per afavorir els “desnonaments exprés” en situacions d’ocupació.

El dimecres 2, a les 12 del migdia, representants del Govern de Sabadell explicaran el seu posicionament davant aquesta aprovació

Un cop finalitzat el procés d’elecció de la nova sindicatura municipal de Greuges de Sabadell i aprovat el nomenament d’Eva Abellan, al càrrec de síndica municipal de Greuges de Sabadell, el proper dimecres 2 de maig es farà l’acte públic de presa de possessió, obert a la ciutadania.

La 65a Festa de l’Esport de Sabadell es consolida enguany amb el format de celebració d’una setmana d’activitats esportives, organitzades per les entitats de la ciutat i l’Ajuntament. L’objectiu és fer participar a tota la ciutadania a la festa.

El dijous 3 de maig, tindrà lloc la presentació d’un CD amb música de Benet Casablancas enregistrat al Teatre Principal de Sabadell el 3 de març del 2017, amb motiu de la celebració del 60è aniversari del compositor sabadellenc. L’enregistrament ha anat a càrrec de la discogràfica Columna Música, que té la seu a Sabadell.

El 2017 va fer 25 anys que Sabadell va inaugurar el parc de Catalunya, un espai de 43 hectàrees àmpliament reivindicat i ja apriopiat per la ciutadania.

Ara l’Ajuntament edita un llibre que repassa la història del parc i el situa entre els grans parcs urbans de Catalunya.

Entre el 21 i 27 de maig es celebrarà una nova edició de la Festa Gran amb l’objectiu de fomentar la participació d’aquest col·lectiu en la vida ciutadana, ser un punt de trobada, reconèixer la tasca de la gent gran en benefici de la societat i, alhora, potenciar el concepte de gent gran activa.

Presentació de la tercera edició del Programa Fem Vacances, que recull l’oferta d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat i dependència per a l’estiu del 2018.

L’Aplec de la Salut, la segona festa local de Sabadell, tindrà lloc el cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig. Per conèixer-ne les activitats, que començaran ja el dijous 10, es convoca una roda de premsa, el dimecres 9 de maig, a la 1 del migdia.

Durant l’Aplec, Sabadell serà la seu de la Trobada Nacional de Bastoners, el divendres 11 i el dissabte 12 de maig, com també del 16è Concurs de Colles Sardanistes, el diumenge 13 de maig.