PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es presentaran les diferents accions i dispositius que conformaran la campanya Sabadell lliure de sexisme durant la Festa Major. Amb el conjunt de propostes, es volen fomentar les relacions lliures, respectuoses i igualitàries entre la ciutadania, tot fent una crida a la sensibilització i coresponsabilitat de tothom per eradicar conductes sexistes o de caràcter LGTBIfòbic.

El proper dijous, 6 de setembre, a les 12 del migdia, es presentaran les principals dades i aspectes educatius del curs escolar 2018-2019 a Sabadell.

Avui, dijous 6 de setembre, hi ha programada una visita amb representants d’entitats i membres de mitjans de comunicació a les obres d’integració urbana dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) als barris de Can Feu i de Gràcia de Sabadell. En el transcurs de la visita, s’informarà dels detalls de la represa del servei a la línia del Vallès.

(És imprescindible dur calçat esportiu)

La Setmana de la Mobilitat enguany tindrà lloc del 16 al 22 de setembre. Per presentar-ne els actes principals que es duran a terme a Sabadell, es convoca una roda de premsa a l’Oficina de la Mobilitat, que s’ha adequat recentment i que ben aviat tindrà un nou enfocament.

La 3a convocatòria del projecte Construint Ciutat, corresponent al 2019, va precedida per una innovadora campanya publicitària que es posarà en marxa el dilluns 17 de setembre. Per presentar-la, es convoca una roda de premsa divendres vinent.

Aquest estiu s’han dut a terme els treballs de renovació del paviment de la gespa artificial al camp de futbol “A” del Complex Esportiu Olímpia, que va ser el primer que es va dur a terme en aquest equipament, posat en funcionament a principis de l’any 2009. El proper dilluns es podrà veure “in situ” el resultat dels treballs.

Els dies 5 i el 6 d’octubre, al Museu d’Història de Sabadell, es durà a terme Sabadell Negre, la Llar del Crim Literari, un festival dedicat a la novel·la negra organitzat per La Llar del Llibre i Les Dames del Crim, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Els dies previs i posteriors hi haurà altres actes dedicats a aquest gènere literari, com ara presentacions de llibres i un concert, que faran que durant una setmana Sabadell esdevingui negre.

Dissabte, 6 d’octubre, es celebrarà una nova edició del Mescla’t. Amb la jornada, l’Ajuntament i entitats de la ciutat, comptant amb la col·laboració de diverses institucions, apleguen esforços per manifestar-se en favor de la convivència i la tolerància i en contra del racisme, l’homofòbia o qualsevol tipus de discriminació.