PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dilluns 2 de setembre, es portarà a terme una roda de premsa per informar sobre els principals punts tractats a la Junta de Govern Local. 

A punt de començar la Festa Major 2019, es presentarà un ampli ventall d'accions per sensibilitzar i incrementar la conscienciació ciutadana per prevenir la violència masclista associada a moments de diversió i festa. En aquest marc, destaca la campanya Mou-te Segura, que ofereix cobertura a les dones en cas que se sentin en situació de vulnerabilitat i/o risc.

L’acció forma part del dispositiu anomenat Per una Festa Major sense violències masclistes, que fomenta les relacions lliures, respectuoses i igualitàries entre la ciutadania, tot fent una crida a la sensibilització i coresponsabilitat de tothom per eradicar conductes sexistes o de caràcter LGTBIfòbic.

El proper dijous, 5 de setembre, es presentaran les principals dades i aspectes educatius del curs escolar 2019-2020 a Sabadell.

L’Aeroport de Sabadell acollirà la presentació de l’hangar museu de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (FPAC), un espai gestionat per la fundació dins el recinte aeroportuari on s’exposarà una col·lecció d’aeronaus estàtiques i operatives amb la finalitat de promoure la cultura aeronàutica, un dels objectius fundacionals de la FPAC.

Durant la presentació, està previst l’accés de la premsa a les instal·lacions, prèvia acreditació, per visitar l’hangar museu. Es preveu una compareixença de premsa de responsables institucionals.

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebrarà dimecres vinent, 11 de setembre, es durà a terme, per tercer any consecutiu, davant del pont del llac del parc de Catalunya, a l’avinguda de Francesc Macià.

Es tracta de l’ofrena floral ciutadana, que començarà a les 10 del matí, a càrrec del Govern, els diferents grups municipals, entitats, col·lectius, partits polítics i sindicats de Sabadell. Enguany la Coral Fundació Club Natació Sabadell, dirigida per Xavier Teruel, serà l’encarregada d’amenitzar musicalment l’ofrena. La lectura del manifest anirà a càrrec de Lydia Orobitg, en representació de l’Esbart Sabadell Dansaire.

El proper dijous, 12 de setembre, es portarà a terme una roda de premsa per informar sobre els principals punts tractats a la Junta de Govern Local.  

El proper dijous, 12 de setembre, es portarà a terme una visita al pati de l’Escola Alcalde Marcet, que s’ha millorat darrerament en el marc d’un projecte del Construint Ciutat. Durant la visita també es farà una valoració del primer dia del curs 19-20 a Sabadell.

La collita del vi blanc al Parc Agrari de Sabadell ja s’ha acabat. Ara continua la de les varietats de vi negre.