PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L'Ajuntament de Sabadell participa a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

La promoció i implantació d’una nova cultura vers l’energia sostenible és un dels reptes més importants que com a ciutat i també com a societat hem d’afrontar en els propers anys. El paper dels municipis cada cop tindrà més rellevància en relació al consum intel·ligent, generació i autosuficiència energètica.

A nivell local, Sabadell promou des de fa dècades la difusió i el coneixement de les mesures per incrementar l’eficiència energètica a la ciutat, i des de múltiples fronts, s’organitzen periòdicament jornades tècniques i/o divulgatives adreçades als professionals de diversos sectors com ara la construcció o la indústria.

Per això, des de l’Ajuntament de Sabadell, configurarem la 9a Edició de la Setmana de l’Energia i Canvi Climàtic des del 23 de juny fins al 3 de juliol de 2013. On està previst realitzar una Jornada d’Escoles Energètiques, una sessió de comptadors intel·ligents (el 26 de juny), un taller d'estalvi i eficiència energètica a la llar (el dia 27 de juny), un seminari de formació sobre la Certificació energètica dels edificis (el dia 2 de juliol), i d’altres activitats.