PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Inscripcions als tallers i activitats de la 4a. edició del Saba-tic a la Festa Major de Sabadell 2019

El Saba-TiC és una mostra interactiva d’eines tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar als ciutadans en aquest àmbit. L'Ajuntament pretén difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat.

En aquesta 4a. edició, el dissabte 7 de setembre de 2019 de 10 a 19 hores, es proposen tallers i activitats gratuïtes vinculades a drons, realitat virtual, disseny i impressió 3D, electrònica, robòtica i programació, entre d'altres, alguna de les quals requereixen d'inscripció prèvia.

Continuar llegint

Inscriu-te als tallers gratuïts de cuina d'aprofitament: 13/03/19 al Centre Cívic de Cal Balsach-Creu Alta de Sabadell

Us esperem el proper dimecres 13/03/19 a les 11.00 al Centre Cívic de Cal Balsach-Creu Alta de Sabadell, per un súper-taller gratuït de cuina d'aprofitament. 😉Adreça: Carretera de Prats de Lluçanès, 2, 08208 Sabadell https://goo.gl/maps/G7v9qVrcqor. Cal inscripció prèvia per e-mail a projectes@espigoladors.com o telèfon 935256214

Es tracta d'una de les accions pilot a Sabadell del projecte Urban Wins, finançat pel programa Horizon 2020 de la Comissió europea.

 

 

Continuar llegint

#NadalVirtual: Experimenta la realitat virtual els propers 27 i 28 de desembre a l'Eix Macià de Sabadell

En el marc del programa d'activitats durant les festes de Nadal "Sabadell Il·lumina", hi destaca Nadal Virtual, que es farà a la plaça de l’Argub (Eix Macià) els dies 27 i 28 de desembre de 2018 d’11 a 19 h. Es tracta d’experiències gratuïtes de realitat virtual, on el públic podrà visionar i interaccionar virtualment amb continguts de tipus educatiu, cultural i també videojocs, incloent visites virtuals immersives a espais emblemàtics de Sabadell.

Continuar llegint