PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L’Ajuntament de Sabadell participa en un taller de Solucions Open GIS (Sistema d'Informació Geogràfica)per a la gestió municipal i l’explotació d’infraestructures urbanes

El passat dimarts 2 de juliol, es va realitzar a la seu de Localret a Barcelona un Taller de Solucions Open Gis (Sistema d'Informació Geogràfica) on es va fer una aproximació sobre com un GIS en programari lliure pot ser utilitzat per a la gestió municipal.

La utilització d'un Sistema d'Informació Geogràfica és imprescindible en la gestió municipal, ja que es tracta de la integració organitzada de maquinari, programari i dades geogràfiques. Aquestes eines estan dissenyades per capturar, emmagatzemar, manipular, analitzar i desplegar en totes les seves formes la informació geogràficament referenciada per, d’aquesta manera, ajudar a resoldre problemes complexos d'anàlisi i planificació necessaris en la gestió municipal.

Per part de L’Ajuntament de Sabadell, va assistir com a ponent Andreu Miguel Rodríguez, Cap de la Secció de Vialitat, que va presentar juntament amb Josep Lluís Sala, director tècnic a Tècnics associats, engineering & geospatial solutions, el Sistema de Gestió i manteniment de ferms i paviments a la ciutat de Sabadell amb gvSIG.

Aquest sistema permet la geolocalització dels paviments i clavegueram, prèviament inventariats, amb informació del seu estat de conservació.

Podeu veure una explicació resumida d’aquest sistema en aquest enllaç:

http://www.localret.cat/jornades-i-actes/materials/jornades-2013/taller-solucions-open-gis-per-a-la-gestio-municipal-i-l2019explotacio-d2019infraestructures-urbanes/gestio-paviments-sabadell