PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Es celebra amb èxit la Jornada TicBiz Sabadell 2013

La jornada TicBiz Sabadell 2013 és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell i Telefónica per a l'impuls de la innovació i les noves tecnologies a la ciutat, i s’emmarca en l’estratègia municipal Sabadell ciutat intel·ligent, en l'eix de la competitivitat, que té com a un dels seus objectius principals contribuir a un canvi de model productiu fonamentat en les noves tecnologies, a aquesta Jornada han assistit més de 40 entitats acreditades.

Durant la jornada, ha tingut lloc la ponència de Kim Faura, Director General de Telefónica a Catalunya, que va exposar el tema de les Tic i la innovació disruptiva. L'aforament d'aquesta ponència va ser màxim degut a l'interès que despertava entre els assistents.

Posteriorment es va realitzar una taula rodona on s’han presentat diferents casos d'èxit de pimes i centres de recerca en Tic de Sabadell i de la comarca del Vallès, amb l'objecte de debatre les oportunitats, reptes i dificultats que cal considerar en el moment d'iniciar un projecte d'emprenedoria en l'àmbit de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Els ponents participants a aquesta taula van ser: Sra. Elena Peyró de l'empresa Join Up Taxi, Sr. Carlos Valero, gerent del Parc de Recerca de la UAB, Sr. Esteban Olm de l'empresa Olbo, Sr. Isaac Campos de l'empresa Dassa i el Sr. Enrique Santiago de Telefónica. A més va estar moderada pel Sr. Antoni Aranda coordinador de Treball, formació i indústria de l'Ajuntament de Sabadell.

L'altre eix principal de la jornada ha estat l'espai de networking, on s'han pogut relacionar les més de 40 enitats acreditades L'objectiu del networking ha estat posar en contacte emprenedors tecnològics amb empreses més grans i centres de recerca i desenvolupament per intercanviar idees i projectes que puguin obrir la porta a col·laboracions futures.

Durant la inauguració de la Jornada, l’Alcalde de Sabdell, Joan Carles Sánchez ha destacat que “la tecnologia no és una eina en si mateixa, és una eina que ens permet obrir camps econòmics tant en àmbits privats com en la millora dels serveis públics, amb més eficàcia i eficiència”. També ha afegit que “quan diem que apostem per una ciutat smart, ho acabem concretant en jornades com les d’avui i en la implantació de fibra òptica i 4G i volem anar més enllà perquè sabem que Telefónica té voluntat d’ampliar les actuacions a altres camps i això obre la possibilitat de millorar serveis i possibilita la creació de llocs de treball”.