PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Es crea una APP per dispositius mòbils amb informació sobre les línies d'autobusos de Sabadell

Transport Urbans de Sabadell (TUS) ha presentat la seva nova web i la nova APP per a dispositius mòbils. També les parades disposaran d’un codi QR amb què es podrà obtenir tota la informació de les línies i horaris de la parada.

El nou web presenta una imatge renovada, moderna i, el més important, una oferta d’informació a l’usuari no disponible fins ara, com és la consulta dels horaris reals de pas dels autobusos per les parades, gràcies a la implantació i utilització de les noves tecnologies.

Així mateix, la gran novetat informativa és la posada en marxa de la nova aplicació per a dispositius mòbils, en els sistemes IOS i Android, que permetrà a l’usuari, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, consultar l’hora real de pas de l’autobús per la parada que seleccioni, localitzar les parades més properes a la seva localització, informar de quin autobús cal utilitzar per desplaçar-se d’un punt a un altre de la ciutat, oferint-li totes les alternatives possibles amb l’hora d’arribada de l’autobús a la parada i el temps de recorregut indicat, i tota la informació de les línies i horaris del servei.

Aquesta actuació s’engloba dins de l’estratègia Sabadell Ciutat Intel·ligent i representarà una millora molt important de cara a augmentar la informació i la qualitat de servei dels usuaris.

Es pot obtenir més informació sobre la nova xarxa a la pàgina web:

http://www.tus.es