PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

El proper mes d'abril la nostra ciutat acull la 2a edició del Sabadell Smart Congress, posicionat com un dels esdeveniments més importants vinculats a la temàtica Smart City

Amb el leitmotiv, “Medium-sized, high-quality cities”, la segona edició del Sabadell Smart Congress, que tindrà lloc a la ciutat de Sabadell els propers 3 i 4 d’abril, posa l’èmfasi en la difusió de noves tecnologies i procediments innovadors aplicats a ciutats de mida mitjana.

En aquesta edició, els temes prioritaris seran l’eficiència energètica, com un dels objectius principals de l’estratègia Europa 2020 de la Comissió Europea, la ciutadania digital, que busca nous canals d’intercomunicació amb l’administració pública, i la gestió massiva de dades representada sota el concepte de “big data”.

Amb ponents tan importants com el Dr. Federico Casalegno, Director al MIT Mobile Experience Lab Massachusetts Institute of Technology; Miguel Sebastián, Ex Ministre d'indústria comerç i turisme i economista   ; Mauricio Bouskela, Especialista Sènior en la Divisió de Competitivitat i Innovació al Banc Interamericà de Desenvolupament, Jorge Macri, Alcalde de la ciutat de Vicente López d'Argentina; César Souza Júnior, Alcalde de Florianópolis i altres ponents experts en temes Smart City.

A més de les ponències el Sabadell Smart Congress organitza el concurs d'Apps #InnoApps que premiarà l'aplicació més innovadora, la temàtica de la qual estigui relacionada amb les potestats, competències, activitats o serveis dels municipis, segons estan definits en la legislació vigent. El premi consisteix en 1.500€ patrocinat per Serveis Medi Ambient, SA.

També comptarem amb la presència d'un vehicle autònom, autoconduït sense intervenció del conductor, gràcies al geoposicionament que, en una prova inèdita a Espanya en una ciutat de més de 200.000 habitants, circularà pels carrers de Sabadell el primer dia del congrés, on es podran comprovar les funcionalitats d'aquest innovador vehicle, en presència de l'equip de la Freie Universität Berlin que ha dirigit aquest projecte.
Més informació en aquest enllaç: http://autonomos.inf.fu-berlin.de/

Al Sabadell Smart Congress hi participaran com a patrocinadors empreses líders en el desenvolupament de projectes vinculats a l'univers de les "smart cities", entre les quals destaquen Telefònica, Socelec, SMATSA, SGPMSA, Banc SabadellRos Roca, FCC, Abertis, Empark i Cassa, i compta amb el suport institucional i tècnic de la Diputació de Barcelona, JC Decaux i Big Grup entre d'altres empreses i entitats.

Per tots els patrocinadors, col·laboradors i expositors i per desconnectar de la jornada del congrés i també conèixer-se en un entorn més informal, s'ha organitzat un torneig de pàdel patrocinat per Fomento de Construcciones y Contratas el dia 3 d’abril a les 18:00 hores en el Club de tennis de Sabadell, a més després del torneig, els participants podran gaudir de les instal·lacions que ofereix el Club, les seves activitats dirigides, gimnàs, piscina climatitzada o zona de spa. Pel desplaçament des de Fira Sabadell al Club de Tennis, l’empresa TUS (Transports Urbans de Sabadell) habilitarà uns autobusos totalment gratuïts.

Seguidament El Sabadell Smart Congress oferirà un sopar al restaurant del mateix Club de tennis  on també estan convidats tots el patrocinadors i col·laboradors.

Les empreses tenen a la seva disposició diferents espais a la nau central de Fira Sabadell on podran exposar durant el Congrés els seus productes i projectes relacionats amb el món de les ciutats intel·ligents en stands de 12m2.

Així doncs, Sabadell Smart Congress és la cita anual recomanada per tots aquells professionals, investigadors i estudiosos dels conceptes, productes i serveis vinculats a les ciutats intel·ligents, per estar actualitzat i connectat a les darreres tendències i els actors principals d’aquest sector en creixement, amb un mercat a nivell mundial que es preveu que es tripliqui en els propers anys, fins arribar a valorar-se en 15.600 milions d’euros.

Les entrades ja estan a la venda per un preu de 50€ a la pàgina web del congrés. http://www.sabadellsmartcongress.com/acreditaciones/

Us esperem a les instal·lacions de Fira Sabadell, equipades amb totes les infraestructures i serveis avançats necessaris per garantir l’èxit de l’esdeveniment, els propers 3 i 4 d’abril de 2014.

Més informació sobre el Congrés a:

http://www.sabadellsmartcongress.com/

smartcity@ajsabadell.cat

Twitter: @sbdsmart 

             #sbdsmartcongress