PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L'Ajuntament de Sabadell organitza un curs sobre Energies Renovables i Eficiència Energètica

L'Ajuntament de Sabadell ha organitzat el Curs d’Energies Renovables i Eficiència Energètica del 7 al 11 de juliol de 2014, la formació efectiva del qual la realitzarà Intiam Ruai.

Aquest curs està adreçat a professorat de l’ensenyament públic, preferentment cicle superior de primària, secundària i FP que estiguin interessats en realitzar pràctiques reals amb energia solar fotovoltaica, energia solar tèrmica, cuina solar i eficiència energètica que després puguin ser transferides/aplicades a l’aula. També estaria adreçat als mestres del cicle superior d'ensenyament primari i al professorat  d'ensenyament secundari obligatori i batxillerat interessats en incorporar a les seves programacions continguts sobre les energies renovables i l'eficiència energètica.

Aquests es treballaran amb una metodologia activa amb equipaments per tal  experimentar l'aprofitament de l'energia solar fotovoltaica, l'energia solar tèrmica, l'ús d'una cuina solar i l'anàlisi de l'eficiència energètica, de manera que aquests continguts puguin ser transferits a l’aula de forma efectiva.

El desenvolupament de la formació serà eminentment pràctica amb metodologies actives. Els assistents han de portar el seu ordinador portàtil o tablet per realitzar determinades activitats.

La formació es desenvoluparà en un entorn d’aprenentatge al voltant de les instal·lacions d’energies renovables i eficiència energètica del Parc Central del Vallès, instal·lació innovadora única arreu del territori català adreçada a la formació de professionals de primària i secundària.

Es tracta d'un espai que inclou instal·lacions solars, eòliques i de geotèrmia demostratives i diferents laboratoris o aules taller, equipaments enfocats al desenvolupament de cursos destinats a la formació ocupacional i continua, tallers didàctics, visites escolars o de col·lectius d'adults, simposis i conferències: un auditori amb un pati exterior; diversos espais equipats de diferents dimensions, i la masia, on es situen les oficines centrals i dues sales polivalents.

Per a mes informació i preu podeu consultar aquest link del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament: https://ca.sabadell.cat/mediambient/p/mediambient_cat.asp

Inscripcions fins al 25 de juny de 2014!