PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L’Electricitat utilitzada per l’Ajuntament de Sabadell en les instal·lacions municipals provindrà en un 50% de fonts renovables

L’Ajuntament de Sabadell vol que totes les dependències i instal·lacions municipals (escoles, centres cívics, etc.) utilitzin un 50% d’electricitat procedent de fonts renovables. Per això ha inclòs com a requisit a la licitació del contracte elèctric: “Subministrament d’Energia elèctrica amb destinació als punts de consum en mitja i baixa tensió de l’Ajuntament de Sabadell i els seus organismes autònoms, amb potència contractada superior a 10K, llevat dels subministraments d’enllumenat públic, per a l’any 2014-2015”, que el 50% de l’energia elèctrica que subministri tingui garantia d’origen d’energia renovable o de cogeneració d’alta eficiència.

Les comercialitzadores que s’han compromès a complir aquest requisit han estat Endesa Energia SAU i Unión Fenosa Comercial, SL, a qui s’han adjudicat la licitació per lots. Així, a partir del mes de juny de 2014, tots els quilowatts que consumeixi el consistori seran d’origen 50% renovable. La Comissió Nacional d’Energia (CNE) certificarà la procedència de l’electricitat al cap d’un any d’haver-la consumit, és a dir, a mitjans de 2015.

Cal destacar que a Espanya, el percentatge d'Energia consumida procedent de fonts renovables es situa en un 42,42%.