PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

La central de recollida pneumàtica de Can Llong ha disminuït en un 34,8% el consum d’Energia elèctrica respecte a l’any 2010.

La central de recollida de Can Llong ha experimentat en 3 anys una important baixada de consum d’energia, des de l’any 2010. Si a l’any  2010 el consum de la Central va ser 258.106 KWh, a l’any 2013 aquesta xifra ha baixat fins a situar-se en 168367 KWh, el que significa una disminució del 34.8% en el consum energètic. Per tant, també implica un estalvi econòmic d’un 18.1% (sense considerar els increments de la tarifa energètica) respecte a l’any 2010. Això s'ha aconseguit gràcies a les mesures d'optimització de l'horari de recollida i de desplaçament de les hores de recollida cap a franges horàries amb tarifes elèctriques més econòmiques.

L’Ajuntament de Sabadell està fent una gran esforç en projectes d’eficiència energètica com per exemple en l’actual projecte europeu “District of Future”, en que participen 3 ciutats europees que realitzaran una prova pilot per ajudar al desenvolupament d’una plataforma tecnològica que té com a objectiu principal, la optimització energètica a nivell de districte, mitjançant la modelització i simulació de la producció i el consum energètic. Per aquest motiu, en el cas de Sabadell, nutrirem de dades de consum i producció energètica de 3 edificis municipals entre ells la central de recollida pneumàtica de Can LLong a aquesta plataforma, per provar el seu funcionament i simular el consum d’un districte.

D'aquesta manera es dóna continuïtat pel que fa a la recollida pneumàtica de Can Lllog a les mesures d'eficiència energètica ja adoptades en el període 2010-2013.