PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Més de 50 professionals de diferents punts d’Europa visitaran Sabadell en motiu de l’Assemblea General del Triangulum

El Triangulum és un projecte finançat pel programa Horitzó 2020 de la Comissió Europea basat en la cerca i desenvolupament de mesures tecnològiques i per modernitzar els serveis urbans, treballades de forma conjunta entre les diferents ciutats europees implicades així com implantades en algunes d’elles, de manera que adquireix un valor important la transferència de coneixements en quant a models de negoci i estructures.

Les ciutats pilot d’aquest projecte son Manchester, Eindhoven i Stavanger, i com a ciutats seguidores trobem Sabadell, Leipzig (Alemanya) i Praga (República Txeca).

Aquest any, l’Assemblea General del projecte es celebrarà a Sabadell, els dies 10 i 11 d’octubre. En aquests dos dies es posaran en comú projectes, resultats, experiències i idees fruit de les taules de treball que durant l’any s’han anat desenvolupant i presentarà els progressos assolits, en el cas de Sabadell la identificació d’una quinzena de nous projectes urbans que es desenvoluparan durant els propers anys. Per acabar aquesta trobada, el dimecres dia 12 es farà la revisió de la dedicació i l’estat econòmic del projecte de cada ajuntament davant la Comissió Europea, donat que es tracta d’un projecte finançat per aquesta.

Serà, doncs, un punt de trobada per a tots els professionals del projecte que permetrà intercanviar informació i coneixements, alhora que es donarà a conèixer la ciutat de Sabadell amb la idea de transmetre que s’està treballant per aconseguir que sigui una ciutat més innovadora. En aquest sentit, es faran visites a la recollida pneumàtica de residus i el centre d’empreses industrials de Can Roqueta.

 

Més informació:

http://triangulum-project.eu/