PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L'empresa sabadellenca IDP s'adjudica el projecte europeu d'investigació DOF

L'empresa sabadellenca IDP especialitzada en enginyeria, medi ambient i arquitectura, s'ha adjudicat el projecte europeu de recerca DOF (District Of Future), emmarcat en el “7h Framework Programm of Research and Development” de la Unió Europea (UE).


IDP serà l'encarregada de desenvolupar una solució basada en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per facilitar el monitoratge, la gestió i l'optimització de la producció i el consum d'energia a les ciutats mitjanes d'Europa.
El projecte ha estat adjudicat a un consorci internacional format per 7 empreses de quatre països: Dalkia i Edenway (França); Everis (Bèlgica); VTT i Fortum (Finlàndia), i Telefónica i IDP (Espanya).
La solució serà implementada a les ciutats de Corby (Regne Unit), Orleans (França) i Sabadell (Espanya).
La Unió Europea finançarà el 60% del projecte; és a dir, 3,80 milions d'euros. El cost total aconseguirà els 6,24 milions.

Amb DOF, IDP s'aferma en el camp de les R+D+i (recerca, desenvolupament i innovació). En menys d'un any, s'ha adjudicat dos projectes de recerca dins del 7º Programa Marco comunitari.
El primer va ser el projecte IPAN (Innovate Popular Low Density Structural Panell), que té com a objectiu dissenyar el procés de producció a gran escala de panells estructurals per a la indústria de la fusta.