PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L'Escola Superior de Disseny (ESDi), organitza la 3a edició del Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya.

L’Escola Superior de Disseny (ESDi),  organitza la 3a edició del Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya (CIDIC), del 17 al 20 de febrer a les seves  instal.lacions de l’ESDi a Sabadell

Aquest any el congrés l’han emmarcat sota el lema ’Future Trends’, amb l’objectiu d’obrir un diàleg i debatre sobre tendències del present i del futur del sector, i girarà en torn a quatre eixos principals:  Smart Products, Ergonomia i espais, Valors i percepció i De la compra a la venda. Per abordar aquests temes, es realitzaran unes jornades que combinaran conferències, amb seminaris i tallers impartits per personalitats destacades del sector.

El Dr. i investigador sènior de Computer Interaction Nokia Research a Finlàndia, Andrés Lucero; parlarà sobre les interaccions socials i espacials (SSI) en telèfons mòbils, que permet aquests tipus d’interaccions mitjançant l’ús del mòbil com una interfície física i d’una xarxa de sensors construïda dins del cel·lular per detectar la posició dels telèfons sobre una superfície plana. El dissenyador de producte, Diego Ramos, el qual presentarà una sèrie de projectes d'investigació desenvolupats a l'estudi basats en aplicacions de processos artesanals/ ancestrals combinats amb noves tecnologies. El Dr. i arquitecte especialista en espais naturals, Ricardo Devesa; els responsables del taller de Food Design, Ivan Merino i Pep Pujol; la Dra. en automàtica, robòtica i visió, Anaïs Garrell; l’arquitecte paisatgista i dissenyador d’elements urbans, Enric Peric;  o l’arquitecte Marc de Rooij, entre altres, seran alguns dels encarregats de promoure la reflexió i debatre sobre les tendències del present i el futur del disseny i la innovació.

Si voleu consultar tota la informació del congrés poden consultar aquest enllaç:

http://www.esdi.es/coneix-esdi/noticies/andres-lucero-de-nokia;-el-dr.-i-arquitecte-ricardo-devesa-i-la-dra-en-robotica-anais-garrell-participaran-a-la-3a-edicio-del-cidic-que-tindra-lloc-del-17-al-20-de-febrer/