PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Circutor crea una marquesina d'energia solar fotovoltaica per la recàrrega de vehicles elèctrics

CIRCUTOR, empresa capdavantera en Eficiència Energètica Elèctrica, ha desenvolupat una marquesina d'energia solar fotovoltaica para la recàrrega de vehicles elèctrics en corrent altern.

La marquesina solar actua com a suport a la xarxa elèctrica, injectant directament tota l'energia solar a la recàrrega del vehicle i utilitza de la xarxa només la necessària per suplir la demanda de càrrega dels vehicles, aquest procediment fa que no sigui necessari l'acumulació d'energia en bateries, en el cas que es produeixi un excedent d'energia solar pot ser injectada a la xarxa als països que la legislació ho permeti.

La marquesina és una solució a la recàrrega de vehicles elèctrics (motocicletes, cotxes, camionetes,…) en diferents situacions com pot ser la via pública, pàrquings públics, pàrquings privats amb múltiples usuaris, i fins i tot aparcaments privats d'un sol usuari.

Les marquesines solars estan integrades per una sòlida estructura d'acer mecanitzada, soldada i galvanitzada que permet integrar el camp de generació fotovoltaic optimitzant l'ús del terreny, garantint la seguretat de la instal·lació i amb un agradable disseny. L'energia proporcionada pel generador solar fotovoltaic de la marquesina es pot combinar per aconseguir diferents usos energètics:

  • Autoconsum instantani connectat a la xarxa interior de l'edifici.
  • Autoconsum aïllat de la xarxa mitjançant l'alimentació d'un sistema de recàrrega de bateries.
  • Alimentació de qualsevol dels sistemes de recàrrega de vehicle elèctric mitjançant la combinació amb una estació intel·ligent de CIRCUTOR.

Font: http://circutor.com/es/