PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

MOBA implanta la solució MAWIS en el projecte de Sabadell Smart City

L'Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració de l'empresa de serveis SMATSA i el seu partner tecnològic MOBA, han renovat els equips de recollida de residus i de neteja viària. Aquest canvi permet una forta mecanització i gestió del servei de recollida de residus i de neteja viària de la ciutat.

http://www.moba-ise.com/wp-content/uploads/2014/12/Sin-t%C3%ADtulo-2.jpgEl projecte inclou la instal·lació de:

- 26 vehicles amb identificació RFID, ordinador embarcat operand amb l'aplicació de sistema de guiat FollowME i GPS/GPRS.
- 21 vehicles de neteja amb sensor de treball i GPS/GPRS.
- Terminal de mà per a la gestió urbana “In situ”.
- CitInApp Pro per Android smpartphones per gestionar incidències de recollida de residus i neteja viària a la ciutat.
- Programari MAWIS O2.0 per a la gestió eficient dels serveis urbans.

http://www.moba-ise.com/wp-content/uploads/2014/12/omC8wU0CwhPwIBNItzDObyz.jpgTots els nous contenidors estan equipats amb un transponder o TAG (sensors per radiofreqüència), que permeten saber si un contenidor s'ha buidat o no i mantenir actualitzat en temps real l'inventari de contenidors a la ciutat, no només numèricament sinó també gràficament.

Per la seva banda, el tinent d'alcalde de Presidència i regidor de Smart Cities, Josep Ayuso, ha destacat que “els nous contenidors introdueixen elements de control de la informació i aporten dades que permeten augmentar l'eficiència i eficàcia del servei de recollida“.

http://www.moba-ise.com/wp-content/uploads/2014/12/200314-Smart-Congress.jpgMoba forma part del conveni amb l'Ajuntament de Sabadell en el qual es manifesta la voluntat de col·laborar durant els propers 4 anys en el desenvolupament de l'estratègia en  “Sabadell Ciutat Intel·ligent”. En aquest acord també participen 30 empreses més. Entre tots tenen l'objectiu comú de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

“Sabadell es converteix en una de les primeres ciutats espanyoles en aconseguir un acord d'aquestes característiques”, Ha apuntat l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez.

 

Font: http://www.moba-ise.com/