PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Coneix les activitats del Saba-TiC el proper 3 de setembre dins el marc de la Festa Major de Sabadell 2016

 

Comparteix amb nosaltres el dissabte de Festa Major (3 de setembre, de 10 a 20h) amb el seguit d’activitats organitzades per a totes les edats (algunes d’elles amb inscripció prèvia) de la mà d’entitats i empreses locals i del nostre entorn comarcal i metropolità:

- L’Escola Superior de Disseny (ESDI) ens portarà la realitat virtual i l’augmentada en dos projectes dels estudiants Alejandro Palomes, Ariadna Martínez i Katerina Garcia. Des d’un curtmetratge interactiu amb l’Oculus Rift* fins la reinterpretació del quadern d’un dibuix d’un artista generant animacions en realitat augmentada. *Oculus Rift és un casc de realitat virtual.

- El MakerConvent organitza tres tallers per a 15 i 20 participants cadascun on convertir ferralla en joguina articulada (Trashbots), crear el teu propi robot amb materials senzills (Drawbots) i customitzar la motxilla amb leds i piles de botó (per tots ells es requereix una inscripció prèvia).

- L’Espai Creactiu i 3Dvisual ens descobriran la impressió 3D i mostraran als ciutadans les possibilitats d’aquesta eina tecnològica. A més, si voleu que us escanegin en 3D per obtenir el vostre bust de forma gratuïta, només caldrà fer una inscripció prèvia.

- De la mà de Deflydrone trobareu una petita mostra/exposició de diferents tipus de drons i podreu alçar al vol mini-drons.

- All Vreducation desenvoluparà unes demostracions immersives amb visors de Google Cardboard* així com tallers curts de creació de fotografies esfèriques immersives geolocalitzades. Durant el dia es fixaran horaris en funció de l’afluència de participants. *Els visors Google Cardboard són les ulleres de realitat virtual fetes amb cartró plegable.

- Petits Enginyers ens acostarà al món de la programació de videojocs o, si ho prefereixes, simplement jugar-hi. Entre d’altres activitats, podreu jugar amb un Scalextric, provar un casc de realitat virtual i un oculus rift.

- Tangencial ens ensenyarà com es poden aplicar les noves tecnologies amb finalitats socials, com ara els llapis de dibuix en 3D "3D Doodler" o els kits "Makey Makey" (auto-fabricació de "joysticks").

- Finalment, , Dassa Technologies mostrarà de forma interactiva amb els visitants els seus desenvolupaments en l'àmbit de l'automatització de la llar (domòtica, immòtica, telemetria).

No cal oblidar que s’han de reciclar tots aquells equips informàtics i tecnològics que no es puguin reutilitzar i, abans de reciclar-los, intentar allargar-los la vida donant-los o venent-los de segona mà. Per aquest motiu, trobareu en aquest espai una punt de recollida d’aquest tipus de residus de l’empresa Electrorecycling.

Com veieu, en el Saba-TiC podreu gaudir de la vessant més innovadora de la Festa Major amb un ampli ventall d’activitats. Us hi esperem!

Formulari d'inscripció per l'activitat "Escaneig 3D":
 
Formulari d'inscripció al Taller de Drawbots
 
Formulari d'inscripció al Taller de Trashbots
 
Formulari d'inscripció al Taller Customitza la teva motxilla