PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Telefónica integra en una solució global la seva oferta M2M de serveis per Smart Cities

 

En el marc de serveis per Smart Cities, Telefónica Digital anuncia també dos acords de col · laboració amb les empreses Streetline, especialista en solucions de Smart Aparcament, i Libelium, desenvolupador de sensors M2M per Smart Cities.

Telefónica Digital presenta al Smart City Expo World Congress que se celebra a Barcelona, ​​la seva solució de Smart Cities basada en les capacitats M2M de la companyia. Es tracta d'una oferta que permetrà a les corporacions municipals, proveïdors de serveis urbans i emprenedors de tot el món integrar en una única solució escalable, flexible i autogestionable el complex entorn de sensors i tecnologia necessaris, característic de les denominades Smart Cities o ciutats intel · ligents.

Amb aquesta oferta integrada, els professionals del sector tindran accés a les capacitats i serveis M2M de Telefónica, unes capacitats que ofereixen un valor afegit a ajuntaments i altres organismes en la supervisió i gestió de dispositius connectats, la seva instal · lació i manteniment, així com la captació i anàlisi de dades.

La solució que presenta avui Telefónica permetrà la creació d'un ecosistema obert que generarà nous models de negoci i que ajudarà als emprenedors a desenvolupar les seves pròpies aplicacions dins de la mateixa. Per a les ciutats, per la seva banda, el fet que la solució sigui totalment adaptable a les seves necessitats particulars, els permetrà una millor gestió i optimització dels serveis que ofereixen als seus ciutadans. "Amb aquesta oferta, Telefónica demostra la seva capacitat de respondre de manera oberta i flexible a les necessitats dels seus clients en el cada dia més important sector de M2M. Estem convençuts que la solució que presentem ens permetrà oferir una oferta de qualitat i integral que abasta tota la cadena de valor en les Smart Cities ", assenyala Carlos Morales, director global de M2M de Telefónica Digital.

Emmarcat en aquesta oferta, Telefónica Digital anuncia avui també la signatura de dos importants acords. El primer, amb Streetline, líder en la detecció de vehicles en temps real i de serveis telemàtics dirigits a l'optimització i gestió de pàrquings. Sota els termes de l'acord, Telefónica oferirà als seus clients de Smart Cities la possibilitat de gaudir de la solució de Smart Pàrquing de Streetline. Telefónica contribueix amb les seves capacitats M2M, serveis financers, xarxa comercial i atenció al client. Streetline, per la seva banda, aportarà els serveis de Smart Aparcament, aplicacions i suport tècnic necessaris. La companyia serà el principal proveïdor de Smart Pàrquing de Telefónica.

El segon acord que ha assolit Telefónica Digital és amb el desenvolupador de xarxes de sensors sense fils per Smart City, Libelium. Amb el mateix, Telefónica integra en el seu portafoli els sensors sense fils de Libelium, que han estat certificats per funcionar amb la tecnologia M2M de Telefónica, permetent als integradors la creació d'aplicacions M2M basades en fluxos d'informació en temps real de forma ràpida i a un baix cost.

Actualment l'oferta de Smart Cities de Telefònica compta amb 27 aplicacions diferents, incloent la gestió del trànsit, Smart Aparcament i monitorització ambiental i agrícola.

Telefónica Digital és una divisió de negoci global de Telefónica. La seva missió és capturar les oportunitats que sorgeixen en el món digital i contribuir al creixement de Telefónica a través de la investigació i el desenvolupament, iniciatives de capital risc, aliances globals i serveis digitals, com el cloud computing, la publicitat mòbil, les solucions M2M o eHealth. La companyia està impulsant la innovació a través de serveis de comunicació over-the-top (OTT) sota la marca TU i Big Data amb la seva unitat de negoci Telefónica Dynamic Insights.

Telefónica Digital oferirà aquests innovadors productes i serveis als 311 milions de clients de Telefónica i, a més, aprofitarà el potencial d'internet per introduir-se en nous mercats.
Amb la seva seu central a Londres, compte a més amb centres regionals a Silicon Valley, São Paulo, Espanya i Tel Aviv. Jajah, TokBox, Terra, Mitjana Networks Latin America, 48 i giffgaff pertanyen al grup de companyies de Telefónica Digital.

Per rebre alertes i obtenir informació sobre Telefónica Digital, visita www.telefonica.com / digitalhub.

Pots seguir-nos també a Twitter - @tefdigital sobre Streetline. La missió de Streetline és fer realitat les ciutats intel · ligents a través d'aplicacions web i mòbils proveïdes de sensors. Actualment, Streetline és el proveïdor principal de solucions de pàrquing intel · ligent per a ciutats, aeroports, universitats, aparcaments privats i consumidors gràcies a la seva tecnologia puntera que facilita als ciutadans informació vital per millorar la seva forma de vida i de treball i fa de les ciutats llocs més eficients i amb menys impacte ambiental.

Streetline és una empresa privada amb seu a Foster City, Califòrnia, Estats Units, amb projectes de smart pàrquing a Braunschweig, Alemanya, així com a Califòrnia, Delaware, Florida, Indiana, Maryland, Michigan, Nevada, Nova Jersey, Nova York, Carolina del Nord, Oregon, Virginia i Washington DC. Fast Company la va incloure entre les 10 empreses més innovadores del sector del transport i IBM li va concedir el premi de Emprenedor Mundial de l'Any. L'octubre de 2012, va quedar finalista dels prestigiosos World Technology Awards.
 
Libelium, fundada el 2006, es dedica al disseny i la fabricació de maquinari per al desplegament de xarxes de sensors sense fils, de manera que els integradors de sistemes i les empreses d'enginyeria i consultoria puguin treure al mercat solucions de Smart Cities fiables en el menor temps possible. Tots els productes de Libelium són modulars, fàcils de desplegar i inclouen una documentació molt àmplia i un servei d'assistència tècnica gràcies a una comunitat de desenvolupadors a tot el món. Els clients de Libelium van des d'empreses emergents a multinacionals que estan posant en marxa projectes de Smart Cities a Amèrica del Nord, Àsia i Europa. Libelium és una empresa privada amb seu a Saragossa, Espanya. www.libelium.com