PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Amsterdam, Guatemala i Big Belly Solar guanyen els World Smart Cities Awards

L'Open Data d'Amsterdam, una infraestructura energètica sostenible de Guatemala i la recollida de residus de Big Belly Solar, premiats amb els World Smart Cities Awards. 

Quant al projecte Open Data que Amsterdam ha ideat en matèria de mobilitat urbana, el departament d'Infraestructures i Transports de la capital holandesa ha posat a disposició dels ciutadans totes les dades generades per la seva flota de transports amb l'objectiu de crear la millor aplicació possible d'informació de transport urbà multimodal per millorar la circulació i la mobilitat a la ciutat.

La Municipalitat de Guatemala City ha estat premiada en la categoria d'iniciativa innovadora pel seu projecte de finançament públic-privat consistent en instal · lar 1.400 panells solars per alimentar l'enllumenat públic de la ciutat i els habitatges de 400 famílies pobres.

El guardó a la millor solució ha estat per a la nord-americana Big Belly Solar pel seu sistema integral de compactació i recollida d'escombraries que consisteix que les estacions recullen els residus i els compacten mitjançant una premsa alimentada per un panell solar que multiplica per cinc la capacitat d'emmagatzematge dels contenidors.

Els premis tenen com a objectiu identificar les ciutats, iniciatives i solucions que més han contribuït al desenvolupament del concepte de ciutats intel · ligents, i en aquesta segona edició dels guardons han rebut més d'un centenar de candidatures de 18 països.