PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Infantil

 

Passa-t'ho bé
Te'l recomano
Tot el que trobaré
Tot el que faré
Bebeteca

Plenaris

La Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell es reuneix en sessió plenària habitualment un cop cada curs. En aquestes sessions s'analitza la tasca realitzada durant el curs i es proposen les línies de treball que han de marcar el curs següent.

Des del curs 2007-08 s'han realitzat quatre sessions plenàries on s'han presentat les següents ponències:

- La qualitat de vida dels infants. La seva promoció mitjançant el treball en xarxa en el context d'una societat (acceleradament) canviant. A càrrec del sr. Ferran Casas, director de l'Insstitut de recerca de Qualitat de Vida de la Universitat de Girona.

- Les polítiques de suport a la petita infància i a les famílies, un repte de ciutat. A càrrec de Lluís Flaquer, catedràtic de sociologia de la UAB i responsable del grup d'investigació: Infància, famílis i polítiques socials comparades de la UAB.

- El treball en xarxa, un valor afegit per a l'atenció dels infants i les famílies. A càrrec de Carles Parellada, psicomotricista, membre de la Unitat de Formació Permanent del Professorat de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona i terapeuta sistèmic.

- La situació dels infants 0-3 anys a Catalunya, com abordem els reptes de futur des d'una perspectiva de treball en xarxa. A càrrec de Mª Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges per als temes d'Infància.

Podeu consultar l'ordre del dia, les línies de treball que es van proposar o el resum de les sessions:

- Curs 2007-08: Plenari i línies de treball

- Curs 2008-09: Plenari i línies de treball

- Curs 2009-10: Plenari i línies de treball

- Curs 2010-11: Plenari i línies de treball

- Curs 2011-12: Línies de treball

- Curs 2013-14: Plenari i resum de la trobada

- Curs 2014-15: Plenari i resum de la trobada

- Curs 2015-16: Plenari