PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Lego: màquines simples i motoritzades

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitja i superior d'educació primària i 1r cicle d'ESO.   Descripció: Aquest taller dóna les eines per descobrir com funciona el món real. La dinàmica del taller es basa en la construcció, per part dels alumnes, d’una màquina concreta, centrant-se en el seu funcionament, des d’entendre els elements que formen una màquina (engranatges, politges i derivats, en els quals es tracten temes de física), així com l’estudi del seu funcionament (forces, fricció, treball, etc.).
 
Llegeix més...
 

No t'aturis: el món al teu abast

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Xerrada-taller sobre el què és la mobilitat internacional per a joves, fent una reflexió inicial del què s'ha de tenir en compte abans de marxar a l’estranger i sobre perquè marxen o volen marxar. Després s'explicarà breument quines són les possibles i més comunes oportunitats de treball, de pràctiques, d'estudis, d'aprenentatge d’idiomes i de voluntariat.
 
Llegeix més...
 

Visionat del documental "Fem pinya amb els joves"

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El documental narra l'aventura viscuda amb els joves dels Centres Oberts i els alumnes de tots els instituts públics de la ciutat en motiu del projecte "Fem pinya amb els joves, donem pit als barris", dels Castellers de Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Escalada i alpinisme

A qui s’adreça: Alumnes d'ESO. Descripció: Activitat d'introducció a l'escalada i l'alpinisme amb el joc com a eina d’aprenentatge, però també amb recursos audiovisuals, la utilització del material d'escalada i l'alpinisme com les cordes i els mosquetons, així com tallers en instal·lacions específiques per a la pràctica de l'escalada.
 
Llegeix més...
 

Un dia a la vida de la Trisha

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció A través d'un vídeo de 6 minuts de durada coneixerem la realitat de l'Índia rural, explicada a través dels ulls d’una nena de 10 anys, la Trisha.
 
Llegeix més...
 

The Real Pursuit

A qui s'adreça: Alumnes del segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Descripció: El Real Pursuit és un joc de simulació que està basat en històries reals i que pretén sensibilitzar sobre les persones refugiades i el periple que pateixen quan han de fugir dels seus països d’origen.
 
Llegeix més...
 

Miralls matemàtics

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària.   Descripció: El taller proposa l’ús de miralls per treballar la formació de figures geomètriques i així poder comprendre les propietats que tenen els diversos polígons, així com les diferències i similituds entre ells (vèrtex, angle, etc.).
 
Llegeix més...
 

Programació amb Arduino

  A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i Batxillerat.   Descripció: Arduino és una placa de circuit imprès simple que es pot utilitzar per desenvolupar objectes interactius autònoms.
 
Llegeix més...
 

Gaudeix la indústria que no embruta!

A qui s'adreça: Alumnes del cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: Propostes educatives per conèixer i orientar l'alumnat vers el sector industrial d'alt valor afegit, a través de dues propostes didàctiques en funció del nivell educatius dels alumnes.
 
Llegeix més...
 

Cinema en commemoració del 8 de març

Aqui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà d'educació primària. Descripció: Dins la programació d’activitats en commemoració del 8 de març, Dia internacional de les dones, s’ofereix als centres educatius d'educació primària una sessió cinematogràfica relacionada amb l’univers femení en l’etapa infantil que permet reflexionar sobre la diversitat dels cossos de les dones, l’amistat i la construcció de la identitat pròpia en les primeres etapes de la vida.
 
Llegeix més...
 

Història del cinema a Sabadell: el Lentiplasticocromocolisserprentigrahf

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a l’exposició “Sabadell, càmera i acció. Història del cinema a Sabadell”.
 
Llegeix més...