PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. D’aquí neix la idea que l’educació ha de ser apoderadora, rellevant i amb sentit per a cadascun dels infants. Aquesta idea és un dels pilars del procés de transformació educativa que es viu a Catalunya i a moltes altres parts del món, per actualitzar-ne el propòsit i les pràctiques d’aprenentatge. Passar de la transmissió dels coneixements al desenvolupament de les competències per a la vida vol dir entendre que les competències són la capacitat d’emprar coneixements en contextos específics i a l'hora, serveixen per donar resposta a situacions reals per la qual cosa, s’adquireixen a través de les situacions properes a la realitat.

El Programa Ciutat i Escola proposa moltes oportunitats per acompanyar els centres eductius i els infants en l'aproximació a la realitat i el coneixement de la ciutat de Sabadell. Aquest instrument ofereix als docents activitats complementàries rellevants, tant per la seva idoneïtat en el marc del projecte educatiu de cada centre, com per l'adquisició de les competències i el progrés integral de cada infant i jove, al llarg del seu recorregut escolar.

Això és possible gràcies al compromís dels membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola de Sabadell, la xarxa educativa local integrada per 65 entitats, empreses, institucions i serveis municipals, entre les quals s’estrena aquest curs la Fundació Vicente Ferrer Sabadell i l'Associació Êthos.

Com fer una reserva 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó    

El Ciutat i Escola 2018-2019 no seria possible sense la implicació i el compromís de totes les entitats pertanyents al Consell d’Entitats, com tampoc sense la complicitat del professorat de la ciutat que creu en el treball en col·laboració i en les possibilitats que ens dóna la ciutat per aprendre a ser ciutadans i ciutadanes socialment responsables.

Gràcies una vegada més per confiar en aquesta gran aventura del saber i de l’educació que tornem a iniciar amb força renovada.

 


                       NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00         Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 8:00h a 15:00h