Benvingudes i benvinguts

INICI INSCRIPCIONS CURS 2017-18: 1 DE SETEMBRE DE 2017

 

Vivim en una societat canviant que ha transformat i accelerat radicalment les necessitats i modalitats d’aprenentatge tradicionals al món. El model d'ensenyament transmissor, unilateral, s'ha demostrat que no condueix a un aprenentatge significatiu. Per la qual cosa cal repensar, com treballem ara, les competències que necessitaran els ciutadans del futur.

Des del Programa Ciutat i Escola volem acompanyar als centres educatius en aquest procés i per això us oferim aquest instrument que millorem d'any en any, l'adaptem als nous temps i a les noves realitats. És un Programa viu, sensible a les necessitats i a les transformacions del model educatiu, on constantment s’hi actualitzen els continguts i els recursos.

Això és possible gràcies als membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola de Sabadell, la xarxa educativa local integrada per 72 entitats, empreses, institucions i serveis municipals, entre els quals s’estrenen aquest curs: Agermanament sense fronteres, Associació ANAK DARI INDONÈSIA, Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Ayuda directa, CCOO Federació d'Educació del Vallès Occidental, Comissió Catalana Ajuda Refugiats (CCAR), Fundació Privada ATENDIS, Fundació Sid Moskitia, Fundació Quetzal i Indian Sunrises.

Com fer una inscripció en el programa de reserves         

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó     

El Ciutat i Escola 2016-2017 no seria possible sense la implicació i el compromís de totes les entitats pertanyents al Consell d’Entitats, com tampoc sense la complicitat del professorat de la ciutat que creu en el treball en col·laboració i en les possibilitats que ens dóna la ciutat per aprendre a ser ciutadans i ciutadanes socialment responsables.

Gràcies una vegada més per confiar en aquesta gran aventura del saber i de l’educació que tornem a iniciar amb força renovada.
 
                       NOVETATS DEL CURS
 
    
                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS