PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciació a la gimnàstica esportiva

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant una sessió de dues hores que es realitzaran a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell amb monitors de gimnàstica esportiva especialistes.
 
Llegeix més...
 

Psicomotricitat per a nens i nenes P3- P4- P5

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil. Descripció: Trobada matinal entre diferents escoles a la Pista coberta d'atletisme per fer activitats psicomotrius: jocs on es treballarà l’esquema corporal, el control postural i la lateralitat, circuits d’equilibris i jocs amb el paracaigudes per a l’exploració de l’espai i estructuració del temps etc.
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme en pista coberta

A qui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat es farà en dues sessions que es faran a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell. La primera per conèixer l'esport i la segona per dur a terme una jornada atlètica entre les escoles participants.
 
Llegeix més...
 

Esports a les Piscines Municipals Joan Serra

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: Sessions d'aiguagim, zumba, espíning, iniciació al tennis, iniciació al pàdel  i natació sincronitzada.
 
Llegeix més...
 

Bàdminton a l'escola

A qui s' adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i primer cicle d’ESO. Descripció: L'activitat formativa per aprendre aquest esport es farà en vuit sessions, les dues primeres per part d'un tècnic especialitzat en aquest esport i la resta per part del professor, amb l'ajuda de material didàctic i esportiu cedit.
 
Llegeix més...
 

Expressió corporal i circ

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i primària. Descripció: Activitat didàctica per aprendre jocs malabars, l'equilibri sobre objectes i acrobàcies senzilles.
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L’activitat consta de tres sessions:
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme a l'aire lliure

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat consta de dues sessions. La primera a les pistes d'atletisme per conèixer aquest esport i la segona per fer una jornada atlètica entre diverses escoles.
 
Llegeix més...
 

Handbol a l’escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció: Amb aquest pla es pretén acostar l’handbol als nens i nenes de la comarca.
 
Llegeix més...
 

Introducció a la cursa d’orientació

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària i 1r cicle d'ESO. Descripció: L’activitat consta de dues sessions, la primera teòrica, on un tècnic de la UES va al centre educatiu i fa una sessió formativa i d’introducció a la orientació, tot explicant els conceptes claus, les tècniques de com orientar-se i interpretar un mapa, iniciació amb la brúixola, entre altres.
 
Llegeix més...
 

Esgrima a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i ESO. Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant quatre sessions conduïdes per un expert/a d'aquesta disciplina esportiva.
 
Llegeix més...
 

Coneix l’ Aikido (nivell d’iniciació) / Pràctiquem l’Aikido (nivell avançat)

A qui s'adreça: Cicle mitjà i superior de primària, ESO i batxillerat. Descripció: L'Aikido és un art marcial d'origen japonès que busca dissuadir l'adversari i neutralitzar la seva intenció més que derrotar-ho, per a això s'utilitzen tècniques de projecció i d'immobilització per desequilibrar o dominar l'adversari. A diferència d'altres arts marcials, l'Aikido exclou taxativament tota idea de competició.
 
Llegeix més...
 

Korfbal a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, formació professional i batxillerat. Descripció: Activitat per aprendre l'esport del corfbol. La primera sessió amb cada grup la durà a terme un tècnic en corfbol, a partir d'aquí es cedeix el material esportiu i didàctic necessari per tal que el professor  faci la resta de les sessions.
 
Llegeix més...
 

Hoquei a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció de l'activitat: Amb aquest pla es preten acostar el hoquei als nens i nenes de la comarca.
 
Llegeix més...
 

Hip Hop a l’escola

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i  formació professional.   Descripció: L’activitat consta de 3 sessions les dues primeres sessions les durà a terme un tècnic especialista en aquesta modalitat artística, i la tercera una MàsterClass interescolar de ball entre totes les escoles participants  en  aquest pla de promoció al CLUB MALIBÚ ESPORTIU, dinamitzada pels tècnics de la companyia de ball hip hop SOULDANCE CENTER  
 
Llegeix més...
 

Bitlles catalanes a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: L’activitat està formada per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert d’aquest esport tradicional. En aquesta jornada de formació es donaran eines als assistents per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de  material didàctic i esportiu necessari per dur a terme el crèdit.
 
Llegeix més...
 

Iniciació al tennis

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant una sessió de dues hores que es realitzaran a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell amb monitors de tennis especialistes.
 
Llegeix més...
 

Tennis taula a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa durant 1 trimestre per aprendre l'esport de Tennis Taula. La primera sessió es durà a terme al centre educatiu i la realitzarà un tècnic del tècnic de la secció de l’escola de Tennis Taula del Club Natació Sabadell. La segona sessió serà a la seu d’aquesta entitat. 
 
Llegeix més...
 

Programa contra el bullying

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària.   Descripció: Nou programa contra el Bullying, obert i gratuït que s'implanta de forma autònoma a tot el centre, capacitant als docents i empoderant al propi centre per la prevenció del Bullying entre els seus alumnes. Es compta amb una plataforma en línia de seguiment i accés a tot el material associat.
 
Llegeix més...
 

Iniciació al pàdel

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant una sessió de dues hores que es realitzaran a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell amb monitors de pàdel especialistes.
 
Llegeix més...