PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visitem l'Estruch

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita a l'Estruch que es concreta en dues activitats diferenciades per nivells educatius: El secret de les arts en viu (educació infantil i primària) Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, formació professional i adults)
 
Llegeix més...
 

Teatre i Literatura

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat. Descripció: Aquesta és la dinovena temporada que la companyia Teatre de Ponent de Granollers us presenta la proposta educativa Teatre i literatura adreçada als alumnes dels cursos de batxillerat, amb l'objectiu d'estimular la lectura mitjançant l’escenificació de les obres que formen part del currículum escolar.
 
Llegeix més...
 

Brodas Bros Presenta: Taller de hip hop i cultura urbana

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i adults. Descripció: La companyia Brodas Bros dóna a conèixer el hip hop com a cultura urbana, els seus orígens (música, pintura i dansa), tècniques dels diferents estils que el componen (Popping, Locking, Hip hop, B-boying/Breakdance) de manera lúdica i didàctica.
 
Llegeix més...
 

Els instituts a l'Estruch. Projecte "Això és ritme!"

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Això és ritme! és una activitat on un coreògraf professional proposa als estudiants un taller de dansa contemporània, a partir del visionat d’una pel·lícula escollida pel propi coreògraf i relacionada amb la dansa i el moviment. 
 
Llegeix més...
 

Tub d'assaig: tastet de circ a l'Estruch

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: L’associació sociocultural Tub d’Assaig, destinada a fomentar la pràctica de les diferents especialitats circenses, proposa un tastet amb l’objectiu d’introduir a l'alumnat a les tècniques circenses i corporals (equilibris, acrobàcies, malabars, etc.), com a eines d’expressió i comunicació.
 
Llegeix més...
 

Enfocant l'Estruch. Com comuniquem l’art contemporani?

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Enfocant l’Estruch és un taller de vídeo reportatge en el qual els alumnes podran experimentar amb la realització i edició de reportatges audiovisuals, utilitzant els mitjans d’enregistrament que els joves tenen més a l’abast: els seus telèfons mòbils.
 
Llegeix més...
 

Cia Sifó: taller de circ a l’Estruch

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: La companyia Sifó proposa un taller de circ per apropar els estudiants de secundària al coneixement del propi cos, potenciar les qualitats físiques i artístiques i arribar, mitjançant el joc i els entrenaments, a l’expressió espontània, a la coordinació, a la creativitat artística i a la confiança en ells mateixos, ajudant així al procés de maduració dels joves, motivant-los a esforçar-se i comunicar-se.
 
Llegeix més...
 

La Vela: històries del circ

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults   Descripció: Aquesta activitat, a càrrec de la companyia Sifó, consisteix en una visita a La Vela, la carpa de l'Estruch, adaptada a tots els nivells educatius. La proposta pretén donar a conèixer aquest nou espai de creació de la ciutat: un personatge del circ ens mostrarà allò que s'amaga entre bastidors tot narrant la història del circ a Catalunya.
 
Llegeix més...
 

TEATRE: Sala Flyhard presenta Els dies mentits

A qui s’adreça: Alumnes 2n cicle ESO, batxillerat i formació professional Descripció: A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, Marta Aran ha escrit Els Dies Mentits, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat.
 
Llegeix més...
 

Tallers d’arts visuals i digitals a l'Estruch!!!

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO i batxillerat. Descripció: L’Estruch ha volgut proposar una nova activitat per donar la possibilitat als alumnes de realitzar un taller d’arts visuals i digitals de la mà dels artistes residents a l’Estruch on estan preparant els seus projectes. És una activitat on els participants treballaran conjuntament amb l’artista per tal de crear una obra. Cada artista desenvoluparà amb els alumnes la disciplina en la qual està especialitzat.
 
Llegeix més...
 

Assajos oberts a l'Estruch (gener a juny 2020)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Els artistes i les companyies d’art en viu que es troben en procés de creació a l’Estruch obren les seves sessions d’assaig, mostrant fragments del seu espectacle, per tal que els estudiants coneguin de prop el seu treball artístic i puguin aportar les seves observacions i opinions sobre el projecte que preparen.
 
Llegeix més...
 

Cossos entramats

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional Descripció: Aquesta activitat consisteix en oferir a l’alumnat la possibilitat de conèixer i viure una etapa de la història de la nostra ciutat en forma de projecte artístic, que va marcar l’economia i la societat d’aquell moment i que ha esdevingut determinant fins a l’actualitat.
 
Llegeix més...