PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Converteix la teva escola en un edifici intel·ligent

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: A partir d’una maqueta senzilla de l’escola o algun edifici significatiu del barri, el taller proposa fer-la intel·ligent. Per a fer-la interactiva, es fa servir la placa de control Citilab ED1, que incorpora botons, pantalla, altaveu, sensor de llum, sensors per detectar moviments com els que porten els mòbils i connectors per afegir altres elements externs. Aquesta placa està pensada per a que l’electrònica i les connexions siguin simples.
 
Llegeix més...
 

Disseny i impressió 3D

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i 1r cicle d'ESO. Descripció: Proposta educativa que permet endinsar-se en el món de la impressió en 3D, conèixer els materials que s'utilitzen, els extrusors que donen forma als materials, saber com funciona la impressió d'edificis o escultures del carrer en 3D, i sobretot, que hem de fer per a que funcioni correctament!
 
Llegeix més...
 

Cinema animal

A qui s'adreça:  Alumnes del cicle superior d'educació primària i 1r cicle d'ESO. Descripció:   Matinals de cinema a l'Imperial en el marc de la 3a Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell. Amb aquestes pel·lícules relacionades amb els animals es vol fomentarla reflexió sobre els drets dels animals i les injustícies que alguns pateixen, així com trobar solucions conjuntes per aquest problema.
 
Llegeix més...