PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Vine a llegir a la biblioteca!

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Vine a llegir a la biblioteca neix de la voluntat d’oferir a les escoles un espai de lectura dins la biblioteca pública per a compartir moments tranquils i relaxats amb el món del llibre. L’escola podrà triar formats i/o temes amb antelació. 
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Cicle inicial d'educació primària

A qui s'adreça: Alumnes de cicle inicial d’educació primària.   Descripció: Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (1r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (2n) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Cicle mitjà d'educació primària

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà d’educació primària.   Descripció: Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (3r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (4t) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Educació infantil

A qui s'adreça: Alumnes d’educació infantil.   Descripció: Aquesta activitat que porta per títol Toca, mira i escolta explica els serveis, les normes d’ús i el comportament a la biblioteca. Es mostrem diferents contes i, finalment, es deixa temps lliure perquè els infants mirin i gaudeixin amb els llibres 
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Cicle superior d'educació primària

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària.   Descripció: Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (5è) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (6è) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior. 
 
Llegeix més...
 

La rateta que llegia a l'escaleta: els contacontes de l'escola Xaloc

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.   Descripció: Voleu escoltar els contes de tota la vida representats pels alumnes del Xaloc, allunyats d'estereotips sexistes com mai no els han explicat? I participar en un taller on podran pintar algun dels personatges del conte explicat? Us ho perdreu? Segur que us sorprendrà!
 
Llegeix més...
 

Animacions lectores a la Biblioteca de La Serra

A qui s'adreça: Alumnes segon cicle d’educació infantil i educació primària.   Descripció: S’ofereix a les escoles del districte 7 de Sabadell dues animacions lectores a la carta. Cada escola té la possibilitat de triar dues lectures determinades per a dos cursos diferents, i demanar l’animació lectora a la biblioteca. 
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. ESO

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO.   Descripció: Dividit en dues activitats complementàries, una per 1r cicle i una altra per 2n cicle d'ESO. 
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. batxillerat, formació professional i adults

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Sessió que ens endinsa en les eines bàsiques d’accés  a la informació: els catàlegs automatitzats, les eines de cerca d’internet. També tracta sobre els recursos impresos: enciclopèdies, diccionaris, directoris... 
 
Llegeix més...
 

Llegir és molt guau

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d'educació infantil i educació primària. Descripció: Aquesta activitat és una sessió de foment de la lectura en col·laboració amb la Lliga Protectora d’animals i plantes de Sabadell en la qual un o dos gossos de l'entitat acompanyaran els nens i nenes, durant la seva sessió de lectura a la biblioteca.
 
Llegeix més...
 

Veig veig! La biblioteca!

A qui s'adreça: Alumnes de 1r cicle d’educació infantil.   Descripció: Aquesta activitat que porta per títol Veig, veig! La biblioteca! pretén ser un primer contacte pels més petits amb la biblioteca. Els expliquem què és i els mostrem diferents contes visuals, pop-ups, llibres tous i il·lustrats que faran les delícies dels més petits. 
 
Llegeix més...
 

Ni prínceps ni princeses: subvertint els estereotips

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària.   Descripció: Aquesta és una activitat que pretén explicar els diferents estereotips relacionats amb el gènere que hi ha a la nostra societat tot relacionant-ho amb els contes infantils. Es treballen els valors i es crea un debat distès per a subvertir els esmentats estereotips fent visible allò que costa de veure. Es gaudeix amb  diversos llibres infantils que treballen la igualtat de gènere. 
 
Llegeix més...