PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita a Mercavallès

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L'activitat inclou una visita a Mercavallès i una xerrada sobre alimentació sana i saludable, i sobre els productes alimentaris.
 
Llegeix més...
 

6è Concurs "Piula contra la violència masclista"

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:  El Concurs "Piula contra la violència masclista: el 25N dóna més" consisteix en crear un eslògan o frase curta de 140 caràcters com a màxim, que serveixi de missatge clau de la campanya del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones i aprofitar les xarxes socials per divulgar-lo, el 25 de novembre.
 
Llegeix més...
 

Descobreix el Vallès Occidental

A qui s'adreça Alumnes d'educació primària   Descripció: Tallers participatius sobre els principals recursos i atractius turístics de la comarca: històrics i artístics, naturals, culturals, gastronòmics. A partir d'històries i llegendes, els nens coneixeran alguns dels principals elements turístics de la nostra comarca.
 
Llegeix més...
 

Coneix el Consell Comarcal del Vallès Occidental

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d'educació primària. Descripció: Aquesta activitat s'ofereix en dues alternatives: Opció A: visita a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Rebuda a la porta del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Acompanyament a la primera planta, on es podrà veure un mapa relleu de la comarca i els aspectes geogràfics i poblacionals més destacats.
 
Llegeix més...
 

Descobreix la indústria tecnològica

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO.   Descripció: Tallers participatius i pràctics orientats a donar a conèixer als joves d'ESO com la industria tecnològica està modificant el processos industrials.
 
Llegeix més...