PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Classe d’spinning, zumba, aquagym...tu tries!

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO. Descripció: És una activitat de grup basada en la coordinació, l'exercici cardiovascular, les noves tendències del món de la dansa, circuits organitzats per exercitar diferents parts del cos....L'activitat consta d'una sessió a escollir entre aiguagim, aèrobic, street dance, circuits sèrie, TBC, spin júnior...
 
Llegeix més...
 

Visites guiades al Club Natació Sabadell. Història, present i futur

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Bàsquet a l'escola

A qui s’adreça: Alumnes d’educació primària i ESO. Descripció: Activitat per conèixer els fonaments del bàsquet (tir, passe, bot, joc de peus, etc.), d’una manera totalment adaptada a l’edat i nivell dels grups classe, treballant molts d’aquests conceptes mitjançant jocs adaptats i des d’un vessant lúdic.
 
Llegeix més...
 

Coneix els esports d'aigua al CNS - Can LLong

A qui s'adreça: Alumnes del cicle inicial d'educació primària. Descripció: Activitat per donar a conèixer els esports d’aigua que es practiquen al Club Natació Sabadell, com són la natació, el waterpolo i la natació artística, des d’una vessant lúdica amb jocs i activitats adaptades als diferents nivells.
 
Llegeix més...
 

En "Clubi" visita la nostra escola

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Visita de'n Clubi a les escoles, la mascota del Club Natació Sabadell, acompanyada d’un esportista olímpic.
 
Llegeix més...