PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Psicomotricitat per a nens i nenes P3- P4- P5

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil. Descripció: Trobada matinal entre diferents escoles a la Pista coberta d'atletisme per fer activitats psicomotrius: jocs on es treballarà l’esquema corporal, el control postural i la lateralitat, circuits d’equilibris i jocs amb el paracaigudes per a l’exploració de l’espai i estructuració del temps etc.
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme en pista coberta

A qui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat es farà en dues sessions que es faran a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell. La primera per conèixer l'esport i la segona per dur a terme una jornada atlètica entre les escoles participants.
 
Llegeix més...
 

Bàdminton a l'escola

A qui s' adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i primer cicle d’ESO. Descripció: L'activitat formativa per aprendre aquest esport es farà en vuit sessions, les dues primeres per part d'un tècnic especialitzat en aquest esport i la resta per part del professor, amb l'ajuda de material didàctic i esportiu cedit.
 
Llegeix més...
 

Esport adaptat a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa en el transcurs d’una sessió teòrica-pràctica de dues hores al centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

Expressió corporal i circ

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i primària. Descripció: Activitat didàctica per aprendre jocs malabars, l'equilibri sobre objectes i acrobàcies senzilles.
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L’activitat consta de tres sessions:
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme a l'aire lliure

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat consta de dues sessions. La primera a les pistes d'atletisme per conèixer aquest esport i la segona per fer una jornada atlètica entre diverses escoles.
 
Llegeix més...
 

Handbol a l’escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció: Amb aquest pla es pretén acostar l’handbol als nens i nenes de la comarca.
 
Llegeix més...
 

Introducció a la cursa d’orientació

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària i 1r cicle d'ESO. Descripció: L’activitat consta de dues sessions, la primera teòrica, on un tècnic de la UES va al centre educatiu i fa una sessió formativa i d’introducció a la orientació, tot explicant els conceptes claus, les tècniques de com orientar-se i interpretar un mapa, iniciació amb la brúixola, entre altres.
 
Llegeix més...
 

Global BASKET BCR: Rodant cap a la normalitat

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa en el transcurs d’una sessió teòrica-pràctica de dues hores al Pavelló Nord de Sabadell. L’estructura final de la sessió serà el resultat d’un procés estructurat de quatre fases:
 
Llegeix més...
 

Esgrima a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i ESO. Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant quatre sessions conduïdes per un expert/a d'aquesta disciplina esportiva.
 
Llegeix més...
 

Coneix l’ Aikido (nivell d’iniciació) / Pràctiquem l’Aikido (nivell avançat)

A qui s'adreça: Cicle mitjà i superior de primària, ESO i batxillerat. Descripció: L'Aikido és un art marcial d'origen japonès que busca dissuadir l'adversari i neutralitzar la seva intenció més que derrotar-ho, per a això s'utilitzen tècniques de projecció i d'immobilització per desequilibrar o dominar l'adversari. A diferència d'altres arts marcials, l'Aikido exclou taxativament tota idea de competició.
 
Llegeix més...
 

Korfbal a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, formació professional i batxillerat. Descripció: Activitat per aprendre l'esport del corfbol. La primera sessió amb cada grup la durà a terme un tècnic en corfbol, a partir d'aquí es cedeix el material esportiu i didàctic necessari per tal que el professor  faci la resta de les sessions.
 
Llegeix més...
 

Hoquei a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció de l'activitat: Amb aquest pla es preten acostar el hoquei als nens i nenes de la comarca.
 
Llegeix més...
 

Hip Hop a l’escola

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i  formació professional.   Descripció: L’activitat consta de 3 sessions les dues primeres sessions les durà a terme un tècnic especialista en aquesta modalitat artística, i la tercera una MàsterClass interescolar de ball entre totes les escoles participants  en  aquest pla de promoció al CLUB MALIBÚ ESPORTIU, dinamitzada pels tècnics de la companyia de ball hip hop SOULDANCE CENTER  
 
Llegeix més...
 

Bitlles catalanes a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: L’activitat està formada per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert d’aquest esport tradicional. En aquesta jornada de formació es donaran eines als assistents per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de  material didàctic i esportiu necessari per dur a terme el crèdit.
 
Llegeix més...
 

Ultimate a l’escola

A qui s' adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària i ESO. Descripció: Aquest programa consta de tres sessions, les dues primeres al centre educatiu i impartides per un tècnic expert del club Ultimate Vallès. La tercera constarà d’una trobada (al mes de maig) amb tots els centres que hagin participat en aquest pla de promoció. El professorat que ho desitgi  tindrà opció de fer una jornada de formació, a inici de curs, que impartiran els tècnics d’Ultimate Vallès. Es portarà a
 
Llegeix més...
 

Iniciació al rugbi

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: El rugbi és un esport desconegut. Amb aquesta activitat es pretén introduir aquest esport inclusiu a les escoles, de manera que tots els alumnes el puguin practicar siguin quines siguin les seves característiques, tot transmetent els valors que aquest ofereix. Les dues primeres sessions es duran a terme al centre educatiu per un expert.
 
Llegeix més...
 

Tennis taula a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa durant 1 trimestre per aprendre l'esport de Tennis Taula. La primera sessió es durà a terme al centre educatiu i la realitzarà un tècnic del tècnic de la secció de l’escola de Tennis Taula del Club Natació Sabadell. La segona sessió serà a la seu d’aquesta entitat. 
 
Llegeix més...
 

Iniciació al ciclisme

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària i ESO. Descripció: L’activitat consta d’una sessió de 2 hores a les instal·lacions del club BMX Terrassa.
 
Llegeix més...