PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Taller de primers auxilis

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO i batxillerat. Descripció: Es tracta d'un taller on es fa una aproximació als primers auxilis pels alumnes. Consisteix en una part teòrica (1.5 h) i la part pràctica (2.5h). Els alumnes practiquen tot allò que s’ensenya fent més ènfasi en el Suport Vital Bàsic  amb ninos de ressuscitació. Els mòduls són els següents: Mòdul 1: Protocol PAS. Exploració de la víctima. Mòdul 2: Les contusions, ferides i fractures Mòdul 3: Hemorràgies, cremades, picades i mossegades d'animals. Mòdul
 
Llegeix més...
 

Foment de valors i acció voluntària

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Es tracta d'una xerrada d'una hora de durada on s'expliquen els temes que s'especifiquen a continuació: Informació sobre la Creu Roja i el voluntariat. Breu presentació de la Creu Roja. Què s'entén per voluntariat? Què implica  ser voluntari/ària? On pot participar el voluntari/ària de Creu Roja? Activitats que es realitzen.
 
Llegeix més...
 

Bullying! Creu Roja Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.   Descripció: L’activitat tracta de fomentar la empatia amb la víctima d’assetjament i proporcionar un canvi de perspectiva de la figura de l’espectador, per això amb la guia del monitor, facilitarem unes vinyetes on es visualitzarà escenes en relació a situacions d’assetjament escolar.
 
Llegeix més...
 

The Real Pursuit

A qui s'adreça: Alumnes del segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Descripció: El Real Pursuit és un joc de simulació que està basat en històries reals i que pretén sensibilitzar sobre les persones refugiades i el periple que pateixen quan han de fugir dels seus països d’origen.
 
Llegeix més...
 

Gènere! Creu Roja Sabadell

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.   Descripció: Es tracta d’una activitat de sensibilització, participativa i de reflexió on es treballen continguts de coeducació i enfocats des de l’òptica de l’oportunitat que ambdós gèneres tenen davant de situacions i rols que històricament s’han considerat del gènere contrari.
 
Llegeix més...
 

Quan tanco els ulls, recordo

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO i batxillerat. Descripció: Taller dinamitzat amb educadors i/o voluntaris de la Creu Roja sobre el projecte 'Quan tanco els ulls, recordo' . Es tracta d'un còmic documental de l'autora Cristina Bueno i editat per Norma Editorial que fa especial incidència i sensibilització sobre les conseqüències dels desplaçaments forçats de les dones i els infants.
 
Llegeix més...