PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Descobreix l'evolució del ferrocarril

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i educació primària. Descripció: Coneixement del tren i la seva història. Activitat guiada al centre d'interpretació del ferrocarril de l'estació de Martorell-Enllaç a on es treballa la història i l'evolució del tren i la repercussió que va tenir en la transformació de la societat per a l'adquisició d'hàbits que portin a utilitzar el tren i el transport públic en general, respectant les normes de civisme i seguretat. 
 
Llegeix més...
 

Vine al funicular de Vallvidrera

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil (P4, P5) i educació primària. Descripció: Activitat guiada en la qual es treballen les normes de civisme i seguretat per viatjar i el funcionament del funicular.
 
Llegeix més...
 

Coneix el funcionament dels Ferrocarrils des de dins

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Activitat guiada als tallers de Ferrocarrils a Rubí i coneixement de les instal·lacions del Centre Operatiu de Rubí (COR).
 
Llegeix més...
 

Visita una estació

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d’educació infantil i educació primària.   Descripció: Activitat guiada en la qual es treballa el funcionament d’una estació de Ferrocarrils i el coneixement de les seves instal.lacions. L’objectiu és aprendre i observar l’estació i l’accès al tren d’acord amb criteris de civisme i seguretat per les persones.
 
Llegeix més...