PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Construïm Wampu

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Es tracta d’un taller en el qual, després de conèixer l’ONG SiD Moskitia d’Hondures, i les característiques d’aquella zona, es construeix una aldea típica miskita amb plastilina.
 
Llegeix més...
 

Les diferències Nord-Sud

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Breu explicació de les ONG i els països en vies de desenvolupament, centrant l'explicació en el cas de La Moskitia hondurenya. A partir de l’explicació, els infants reflexionaran sobre les diferències Nord‐Sud, mitjançant un dibuix comparatiu entre Sabadell i La Moskitia.
 
Llegeix més...
 

Memory Miskito

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i cicle inicial d'educació primària. Descripció: Es tracta d’un taller en el qual, després de conèixer l’ONG SiD Moskitia d’Hondures, i les característiques d’aquesta zona, es  juga al joc memory miskito per conèixer la llengua d’aquesta cultura, creant el seu propi diccionari català-miskito.
 
Llegeix més...
 

Motxilla per anar a Wampusirpi

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d' educació primària. Descripció: Imaginem que som cooperants i hem de preparar la nostra motxilla per anar a La Moskitia. Què hi posaríeu?
 
Llegeix més...