PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els animals abandonats i la Protectora

A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària, d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L’activitat consisteix en una xerrada informativa al propi centre educatiu i/o una visita a les instal·lacions del refugi de la Protectora (aquesta última no es realitza pels alumnes dels cicles d'educació primària).
 
Llegeix més...
 

"Estem voltats de pocavergonyes!", un documental sobre la Colla de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d'ESO, batxillerat i escoles d’adults. Descripció: Estem voltats de pocavergonyes és un documental divulgatiu sobre un grup d’intel·lectuals, literats i artistes anomenats la Colla de Sabadell que entre el 1920 i 1930 van portar a terme importants iniciatives relacionades amb l’activisme cultural. L’activitat consisteix en el visionatge del documental i en un col.loqui posterior amb l’equip de realització i els membres de l'Associació Col.lectiu Pere Quart per tal de sensibilitzar els alumnes, sobre el seu llegat.
 
Llegeix més...
 

Els colors de la llum

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i tots els cicles de Primària. Descripció: La proposta d’aquest taller es descobrir les característiques i propietats que té la llum, a partir de petites activitats i experiments.
 
Llegeix més...
 

Com em veig, com em sento, com actuo

A qui s'adreça: Alumnes de 1r cicle d’ESO. Descripció: El taller pretén abordar la pressió social que patim les persones sobre la construcció dels nostres cossos. Aquesta pressió, exercida sobre els joves en una etapa de construcció de la seva identitat, afecta de múltiples formes que s'analitzen al llarg del taller.
 
Llegeix més...
 

Teatre científic

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i educació primària. Descripció: Aquest teatre serveix per fomentar la cultura científica sobretot en les edats més primerenques en les quals es desenvolupen els gustos, les preferències i inclinacions.
 
Llegeix més...
 

Autòmats de Lego en acció!

A qui s'adreça: Alumnes de cicle inicial i mitjà d’educació primària. Descripció: Els autòmats són màquines que imiten la figura i els moviments d’un ésser animat.
 
Llegeix més...
 

Exposició "Un planeta plastificat"

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d’educació primària. Descripció: L'exposició permet reflexionar sobre l’impacte dels plàstics al medi ambient: mostra el material que dóna origen al plàstic, el petroli, fins a descobrir què se’n fa dels plàstics reciclats i com reduir-los, passant pels impactes que l'ús inadequat d'aquest material ocasiona al medi ambient.
 
Llegeix més...
 

Taller de mems

A qui s'adreça: Alumnes de 2n d’ESO. Descripció: La Plataforma per la LLengua proposa un taller de mems en català. Actualment, a ningú se li escapa que internet és l’univers on tot succeeix, i les xarxes socials s’'han convertit en les actuals places públiques, on la informació corre sense parar i tot es comenta.
 
Llegeix més...
 

Cúpules de Leonardo

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària i 1r cicle d’ESO. Descripció: Leonardome és un recurs lúdic educatiu que permet construir estructures ideades per Leonardo Da Vinci.
 
Llegeix més...
 

Coneix els esports d'aigua al CNS - Can LLong

A qui s'adreça: Alumnes del cicle inicial d'educació primària. Descripció: Activitat per donar a conèixer els esports d’aigua que es practiquen al Club Natació Sabadell, com són la natació, el waterpolo i la natació artística, des d’una vessant lúdica amb jocs i activitats adaptades als diferents nivells.
 
Llegeix més...
 

Cossos entramats

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional Descripció: Aquesta activitat consisteix en oferir a l’alumnat la possibilitat de conèixer i viure una etapa de la història de la nostra ciutat en forma de projecte artístic, que va marcar l’economia i la societat d’aquell moment i que ha esdevingut determinant fins a l’actualitat.
 
Llegeix més...
 

Taller de glosa i rumba

A qui s'adreça: Alumnes de 3r d'ESO. Descripció: Projecte pedagògic d'aprenentatge de les modalitats i tècniques de la cançó improvisada per tal d'incentivar l’ús de la llengua en l’àmbit escolar, però fusionada amb la rumba.
 
Llegeix més...
 

Construccions mecàniques amb Lego

A qui s'adreça: Alumnes de cicle inicial i mitjà d’educació primària. Descripció: Aquesta activitat és la versió inicial del taller Lego: màquines simples i motoritzades. 
 
Llegeix més...
 

Matemàtiques infantil

  A qui s'adreça: Alumnes de P4 i P5.   Descripció: En aquest taller es proposa exercitar les matemàtiques a partir de jocs varis relacionats amb les matemàtiques.
 
Llegeix més...
 

Taller de diversitat lingüística

A qui s'adreça: Alumnes de 1r d’ESO. Descripció: La Plataforma per la Llengua proposa fer tallers educatius per afavorir la interculturalitat i la diversitat lingüística amb el lema “El català, llengua comuna”.
 
Llegeix més...
 

Escape Room. L'habitació dels Mals Fums

A qui s'adreça: Alumnes de 1er cicle d'ESO. Descripció:  L'habitació dels Mals Fums és un Escape room que posa a prova la capacitat científica, deductiva, habilitats i treball en equip dels alumnes per superar una crisi ambiental global causada per la contaminació atmosfèrica.
 
Llegeix més...
 

Capes de la terra i tectònica de plaques

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO. Descripció: Una de les dificultats que hi ha en l’àmbit de la ciència és visualitzar tot allò que no podem veure.
 
Llegeix més...
 

Gènere! Creu Roja Sabadell

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.   Descripció: Es tracta d’una activitat de sensibilització, participativa i de reflexió on es treballen continguts de coeducació i enfocats des de l’òptica de l’oportunitat que ambdós gèneres tenen davant de situacions i rols que històricament s’han considerat del gènere contrari.
 
Llegeix més...
 

En "Clubi" visita la nostra escola

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Visita de'n Clubi a les escoles, la mascota del Club Natació Sabadell, acompanyada d’un esportista olímpic.
 
Llegeix més...
 

Joc de lògica matemàtica

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària i 1r cicle d’ESO. Descripció: En aquest taller es proposa exercitar les matemàtiques a partir de jocs lògics, de càlcul mental, estratègia i habilitat.
 
Llegeix més...