PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Flipart - Els oficis de les arts

A qui s'adreça:  Alumnes de 4t d'ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Els Oficis de les Arts és una activitat del programa FlipArt de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu donar a conèixer unes quantes professions que hi ha darrere el teló i que fan possible la posada en escena dels espectacles. Amb l’activitat «Els oficis de les arts», convidem un professional artístic al centre docent per realitzar una sessió de dues hores amb les opcions següents:
 
Llegeix més...
 

Flipart - Monogràfics d'arts

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Els monogràfics d’arts són una activitat del programa FlipArt de la Diputació de Barcelona que tenen com a objectiu donar a conèixer als centres docents unes quantes disciplines escèniques a partir d’una introducció pràctica adreçada als alumnes. Al final es farà una breu presentació del treball realitzat per compartir-lo amb els companys del centre.
 
Llegeix més...
 

Flipart - Aventures d'artistes

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Aventures d’Artistes és una activitat de la Diputació de Barcelona que consisteix a portar als centres de secundària diversos artistes perquè expliquin les seves experiències als alumnes.
 
Llegeix més...