PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Salut mental, cosa de tots

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius. Descripció: Activitat que promou entre els joves i les joves el valor de la igualtat de drets dins la diversitat. Pretén ajudar a assolir l’eradicació d’actituds de discriminació per motius diversos i, molt especialment, per motius de diversitat mental. Finalment, també vol promoure la salut mental entre els i les alumnes.
 
Llegeix més...
 

Conte per treballar els valors

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció: La finalitat de l’activitat és la de promoure l'educació en valors de les futures generacions cap a la cultura del respecte, la igualtat, la solidaritat i la no discriminació. Es tracta d’evitar l’estigma i la discriminació que pateixen els col·lectius més desafavorits, com és el cas de les persones que pateixen una malaltia mental.
 
Llegeix més...
 

Visita al Club social La Xamba de Salut Mental de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes dels formació professional. Descripció: Visita guiada a les instal·lacions del Club Social La Xamba, servei d'inclusió comunitària de Salut Mental de Sabadell, amb una presentació del propi servei (objectius, estructura, activitats,...) amb la col·laboració, si s’escau, dels propis interessats. Està especialment indicada per alumnes de cicles formatius d'Atenció a la Dependència, Animació Sociocultural i Turística i Integració Social.
 
Llegeix més...