PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita a l’Hospital de Dia d'Adolescents. Salut Mental Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Visita a les instal·lacions del Centre de Salut Mental per a adolescents i sessió multimèdia.
 
Llegeix més...
 

Visita a l’aula escolar i pediatria del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Visita als serveis d’hospitalització pediàtrica i a l’aula escolar de l’hospital.
 
Llegeix més...
 

Funcionament de la Farmàcia Hospitalària del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat i escoles d'adults. Descripció: Visita als àmbits de dispensació ambulatòria i hospitalària.
 
Llegeix més...
 

Visites a codificació, documentació clínica i arxiu del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: L’activitat consisteix en visitar l'arxiu d'històries clíniques de la Corporació sanitària Parc Taulí:
 
Llegeix més...
 

Visita a Sabadell Gent Gran, Centre de Serveis de la Corporació Sanitària Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i formació professional. Descripció: L’activitat consta d’una visita als tres serveis que presta Sabadell Gent Gran: centre residencial, apartaments per a la gent gran i centre de dia.
 
Llegeix més...
 

Visita al Servei de Laboratori Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Visita a les instal·lacions del laboratori clínic: àrees d’extraccions, preanalítica, automatització, dipòsit de sang, urgències, microbiologia, proteïnes, biologia molecular, citologia, citometria de fluxe, immunologia i genètica.
 
Llegeix més...
 

Visita a l’àmbit de Neonatologia del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: Visita als espais d’atenció al part i neonat per conèixer una incubadora i les seves funcions.
 
Llegeix més...
 

La gestió dels residus hospitalaris

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: L'activitat consisteix en una xerrada d'una hora de durada on es tracta el tema de la classificació, recollida selectiva, emmagatzematge, transport, tractament i disposició del rebuig,  així com la gestió ambiental que realitzem.
 
Llegeix més...
 

Visita al Servei de Diagnòstic per la Imatge del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes de 2n de batxillerat i formació professional. Descripció: Visita als diferents dispositius de diagnòstic per la imatge: RM, MN, RX, etc. Es donarà referència al tipus d’estudis i activitats que es realitzen en totes i cada una de les modalitats de SDI, així com els grups professionals que ho fan possible i la seva distribució.
 
Llegeix més...
 

Visita al CAP Can Rull (Centre d’Atenció Primària)

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: A través de la visita al CAP, el alumnes podran identificar el model d’atenció primària i les diferents prestacions que s’ofereixen. La relació amb els altres dispositius sanitaris de la ciutat.  El treball amb la comunitat.
 
Llegeix més...