PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Vehicle elèctric

logo vehicle elèctric 2

QUÈ ÉS UN VEHICLE ELÈCTRIC?

Tenen la consideració de vehicles elèctrics aquells propulsats exclusivament amb energia elèctrica. Els cotxes de propulsió híbrida o que utilitzen altres tipus de combustibles fòssils no tenen la consideració d'elèctrics.

Sabadell ha sigut dels primers ajuntaments en ampliar la seva flota de vehicles amb cotxes elèctrics.


 PUNTS DE RECÀRREGA

 El subministre d'energia es fa a través d'un sistema innovador de recàrrega, l'RVE2, que permetrà a la persona usuària fer la recàrrega de les bateries del seu vehicle de manera autònoma, mitjançant una targeta que caldrà introduir a      l'aparell abans de realitzar l'operació. La targeta té associada un crèdit de subministrament elèctric per valor de 50 EUR durant el primer any de vigència de la llicència, i un valor de 25 EUR per als dos anys següents, que també l'eximirà del   pagament de la taxa d'estacionament de vehicles de tracció mecànica a les vies municipals en el temps de larecàrrega del vehicle.

placa cotxe elèctric                   


 ORDENANÇA I BONIFICACIONS

Poden ser beneficiaris d'aquest servei tots les persones físiques o jurídiques, degudament constituïdes, que siguin titulars de vehicles elèctrics domiciliats a la província de Barcelona. 

 

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta