PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

Estem treballant en l'actualització del Portal Ciutat i Escola del curs 2021-2022.
Publicarem les fitxes de les activitats a mida que tinguem els continguts actualitzats, així com les mesures COVID que els organitzadors emprendran, per garantir la seguretat durant el seu desenvolupament. Indicarem també a les fitxes, la possibilitat d'alternatives virtuals. La realització de les activitats està condicionada als criteris PROCICAT vigents en cada moment.

Encetem un nou curs després d’un any i mig d’estar immersos en una situació excepcional. La pandèmia provocada per la COVID-19 ha suposat una crisi, un repte i un aprenentatge. El curs 2020-2021 va ser un curs d’aprenentatge on tota la comunitat educativa es va implicar per aconseguir que tots els infants i joves de la ciutat poguessin seguir l’escolarització amb normalitat, malgrat els confinaments de grups i les mesures excepcionals amb les quals van haver de conviure. El Programa Ciutat i Escola també es va adaptar a la nova realitat amb la voluntat d’arribar al màxim nombre de centres educatius, infants i joves. Com sempre comptant amb entitats, institucions  i departaments municipals que van treballar per mantenir viu l’esperit del Programa Ciutat i Escola, en un curs tan especial.

El curs 2021-2022 segueix essent excepcional, cal seguir alerta i treballar per donar resposta als efectes que aquesta crisi ha tingut en els aprenentatges dels infants i joves de la ciutat, no deixant a cap infant enrere. Aquest nou curs ens ofereix la oportunitat, seguint sempre les mesures sanitàries pertinents, de tornar a connectar amb l’entorn, d’aprofitar les oportunitats educatives que la ciutat i la seva comunitat ens ofereix. El Programa Ciutat i Escola més que mai vol oferir un ventall d’oportunitats educatives diverses, segures i de qualitat als centres educatius, als infants i als joves de la ciutat. Així, seguim treballant per a aconseguir tornar a la oferta habitual pre-pandèmia, però renovada i adaptada a la nova realitat.

El Programa Ciutat i Escola segueix apostant per a ser un recurs que afavoreixi l’equitat educativa, una educació connectada amb tota la ciutat i un espai d’aprenentatge i gaudi per a totes les persones participants.

Agraïm a la seixantena llarga d’entitats, institucions, empreses i serveis municipals la flexibilitat i la bona disposició que van mostrar especialment el curs passat, adaptant les activitats del Programa Ciutat i Escola a la nova realitat, implementant i garantint que les activitats es fessin seguint els protocols sanitaris i apostant per mesures que afavorissin l’equitat educativa, Gràcies a tots els organitzadors per estar sempre a l’alçada!

Finalment agrair a totes les persones docents que any rere any, confieu en el Programa Ciutat i Escola.

Bon inici de curs a tothom!


Com fer una reserva 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó                           NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00        

     Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 9:00 h a 15:00 h