PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

Entre el 25 de juny i el 31 d'agost s'estant fent tasques de manteniment al portal Ciutat i Escola.

Fins el dia 2 de setembre no es podran fer reserves pel curs 2024-2025.

Disculpeu les molèsties

Manteniment

 Les activitats complementàries del currículum escolar representen un valor afegit que complementa i contribueix a enriquir els projectes educatius dels centres, formar l’alumnat en aspectes socioeducatius o de lleure i cobrir les necessitats derivades del procés d’escolarització.

L’educació integral procura l’adquisició dels coneixements i alhora fa emergir les competències transversals que acompanyen l’alumnat, al llarg de tota la vida. Conèixer el valor del treball en equip, el bé comú, l’esperit crític, els hàbits saludables, l’expressió de les arts, la pau, les realitats socials... són només algunes de les qüestions que esdevenen importants, i és aquí on el Programa Ciutat i Escola us pot ser útil, perquè ofereix al professorat 391 propostes educatives que ajuden a desenvolupar conceptes i valors que, d'una altra manera, seria impossible de desenvolupar-los.

Amb aquest tipus d'activitats, a més de promoure l’estima per la ciutat i la riquesa del seu teixit associatiu, es busca que l’alumnat tingui una millor transició a la vida adulta, es fomenta l'interès perquè puguin triar el seu futur professional, desenvolupar la seva creativitat, la socialització, la ciutadania i, en definitiva, no limitar l'escolarització als coneixements acadèmics, fent possible la manifestació dels altres contextos educatius fora escola, a tota la ciutat, amb processos més enriquidors i vivencials.

El Programa Ciutat i Escola continua apostant per ser un recurs que afavoreix l’equitat educativa, l’educació connectada i un espai d’aprenentatge i gaudi per a totes les persones participants.

Agraïm a les 79 entitats, institucions, empreses i serveis municipals la flexibilitat i la bona disposició que mostren, innovant i adaptant cada curs escolar, les propostes del Programa Ciutat i Escola als contextos canviants i empenyent sempre, les mesures que afavoreixen la connexió entre el dins i el fora escola.

Donem la benvinguda a tres nous membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola: l'Associació sociocultural Inspira, el Solar dels Gats i la Fundació MAIN – Programa Ocell de Foc, EcoJove.

Finalment, donem les gràcies a tots els mestres, professors i professores que, any rere any, confien en el Programa Ciutat i Escola.

Bon inici de curs a tothom!


Com fer una inscripció a una activitat

                     

 manual d'instruccions               diagrama

 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó                           NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00        

     Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 9:00 h a 15:00 h