PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

Estem treballant en l'actualització del Portal Ciutat i Escola del curs 2020-2021.
Publicarem les fitxes de les activitats a mida que tinguem els continguts actualitzats, així com les mesures COVID que els organitzadors emprendran, per garantir la seguretat durant el seu desenvolupament. Indicarem també a les fitxes, la possibilitat d'alternatives virtuals en cas de confinament. La realització de les activitats està condicionada als criteris PROCICAT vigents en cada moment.

Des de març de 2020 vivim una crisi sistèmica que ha alterat les nostres vides: les conseqüències provocades per la COVID-19. Són temps difícils de portar, a diversos àmbits: individual, familiar i social. Una crisi sempre és un canvi per al qual no estàvem preparats, doncs ens genera malestar i la urgència de passar-la ràpidament. Una crisi mai és permanent, doncs sempre es produeix un desenllaç, una conclusió que ens porta cap a una nova realitat.

Venim d’una època molt díficil de confinament i de desconfinament, on els infants i els joves han passat molt temps a casa. Segurament no ha arribat per a tothom, l’estiu enriquidor que tots desitjavem. Crisi i l’inici de la nova normalitat han estat períodes excepcionals que han posat en relleu -encara més-, la vulnerabilitat d’un nombre significatiu de famílies, infants i joves de Sabadell.

Tots necessiten més que mai, mecanismes per a generar uns ambients de cura i de relació el més satisfactoris possibles, tant amb la família, l’escola i la ciutat. Les entitats, les institucions i els departaments municipals, estan realitzant tota mena d’esfoços per aconseguir que l’oferta educativa del Programa Ciutat i Escola, s’adapti als nous reptes i esdevingui un recurs útil per maximitzar aquesta reconnexió dels alumnes amb la Ciutat Educadora. Es un gra de sorra per intentar entre d’altres, frenar la bretxa.

Els nostre agraïment a la seixantena llarga d’entitats, institucions, empreses i serveis municipals que formen part del Consell d’Entitats Ciutat i Escola. Moltes gràcies per saltar l’onada i sorfejar: elaborar les versions on-line de les activitats educatives, tenir cura dels espais i les ràtios més baixes de l’alumnat, implementar mesures de protecció de la salut, mantenir els preus més baixos possibles, oferir activitats gratuïtes als centres del Pla Educatiu d’Entorn, etc.

També agraïm a les entitats que encara no han pogut oferir les seves propostes educatives, a no rendir-se. Des de l’Ajuntament seguirem treballant amb elles, colze a colze, per generar alternatives.

Donem la benvinguda a l’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació (TACCSabadell) per la seva incorporació com a nou membre del Consell d’Entitats Ciutat i Escola, amb una activitat sobre les regufiades palestines i sirianes als camps de concentració del Líban.


Com fer una reserva 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó    

Moltíssimes gràcies a tots els docents que confieu en el Programa Ciutat i Escola. Potser quan entreu al setembre no trobareu totes les activitats habituals. Estem treballant a mida dels diversos escenaris i de les possiblitats reals dels organitzadors de les activitats. Com que el procés d’inscripció estarà molt actiu durant tot el curs escolar, us recomenem que aneu consulteu trimestralment el portal.

Bon inici del curs a tothom!                       NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00         Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 8:00 h a 15:00 h