PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

Estem treballant en l'actualització del web  Ciutat i Escola  del curs 2020-2021.
Per a qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de ciutatiescola@ajsabadell.cat o 93 745 33 00.

L'educació de qualitat és el quart dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) proclamats per l'ONU a l'Agenda 2030. Aquesta agenda destaca la importància de l'educació com un principi fonamental per aconseguir la transformació del món a través de l'acció conjunta entre els governs, les institucions i les persones; per mitjà d'aliances i mecanismes de cooperació nacional i internacional, es proposa "garantir una educació inclusiva i equitativa de qualitat i promoure oportunitats d'aprenentatge permanent per a tots".

El paper de l'educació és produir i transmetre aquest coneixement a la major quantitat de nens, nenes, dones i homes possible, amb inclusió i equitat, perquè cada individu es transformi en un agent de canvi capaç de treballar pel benestar i la prosperitat mundial des de i cap a la seva pròpia comunitat.

El Programa Ciutat i Escola proposa moltes oportunitats per acompanyar els centres eductius i els infants en l'aproximació a la realitat i el coneixement de la ciutat de Sabadell. Aquest instrument ofereix als docents activitats complementàries rellevants, tant per la seva idoneïtat en el marc del projecte educatiu de cada centre, com per l'adquisició de les competències i el progrés integral de cada infant i jove, al llarg del seu recorregut escolar.
 
Això és possible gràcies al compromís dels membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola de Sabadell, la xarxa educativa local integrada per 62 entitats, empreses, institucions i serveis municipals.

Com fer una reserva 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó    

El Ciutat i Escola 2019-2020 no seria possible sense la implicació i el compromís de totes les entitats pertanyents al Consell d’Entitats, com tampoc sense la complicitat del professorat de la ciutat que creu en el treball en col·laboració i en les possibilitats que ens dóna la ciutat per aprendre a ser ciutadans i ciutadanes socialment responsables.

Gràcies una vegada més per confiar en aquesta gran aventura del saber i de l’educació que tornem a iniciar amb força renovada.

 


                       NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00         Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 8:00 h a 15:00 h