PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

L’entorn és fonamental per ampliar les oportunitats educatives d’infants i joves i sovint les activitats complementàries permeten que l’alumnat accedeixi a experiències que difícilment viurien a l’escola. La pandèmia ha posat de manifest encara més, la necessitat de treballar en xarxa i ha refermat la idea que l’educació no només es dona dins l’escola, sinó que les activitats que es fan fora del centre són fonamentals per al procés d’aprenentatge d’infants i joves, així com per a reduir les desigualtats educatives.

La realització d’activitats complementàries encaminades a procurar la formació integral de l’alumnat en aspectes referits a l’ampliació del seu horitzó cultural i educatiu, a la seva preparació per a la inserció en la societat o a l’ús del temps lliure, és primordial. Aquestes propostes també els permeten viure i compartir valors, esdevenir membres actius de la nostra societat i incrementar la seva vinculació amb la ciutat.

El Programa Ciutat i Escola segueix apostant per a ser un recurs que afavoreix l’equitat educativa, l’educació connectada amb tota la ciutat i un espai d’aprenentatge i gaudi per a totes les persones participants.

Agraïm a les 78 entitats, institucions, empreses i serveis municipals la flexibilitat i la bona disposició que mostren, innovant i adaptant les propostes del Programa Ciutat i Escola a la nova realitat, implementant i garantint que les activitats es facin seguint els protocols sanitaris i apostant per mesures que afavoreixin la connexió entre el dins i el fora escola.

Donem la benvinguda a 3 nous membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola: ARTeneuFUNDIT – ESDi i Sabadell Gimnàstic Club.

Finalment agraïm a tots els mestres, professors i professores que any rere any, confien en el Programa Ciutat i Escola.

Bon inici de curs a tothom!

Com fer una inscripció a una activitat

                     

 manual d'instruccions               diagrama

 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó                           NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00        

     Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 9:00 h a 15:00 h