PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

Localització i contacte

Adreça: c. de Sant Isidre, 140
LA CREU ALTA
08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
 • Web: http://www.lestruch.cat
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  Horari

  Taquilla: els dies que hi ha funció, 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.

  ESTIU 2021:
  Tancat del 2 al 29 d’agost  ( ambdós inclosos )

  Més informació

  VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

  - Taquilla del Teatre Principal

  c. de Sant Pau, 6

  Matí: divendres i dissabte, d'11 a 13 h

  Tarda: de dimecres a dissabte, de 18 a 20 h

  - Per Internet:

  https://sabadellcultura.koobin.com/index.php

  Servei sense comissions

  VENDA DE LOCALITATS EL MATEIX DIA DE L'ESPECTACLE

  A partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

  ASPECTES GENERALS DE L'EQUIPAMENT:

  L'Estruch és un centre de producció i difusió de les arts en viu que acull residències de creació lligades a la dansa, el circ, la performance i els nous formats escènics. El denominador comú de tota la seva activitat és la creació contemporània. El centre, inaugurat el 1995, compte amb més de 10 sales d'assaig, 1 medialab, 1 sala d'exposicions, 1 teatre de 190 localitats, 1 taller d'escenografies, 3 bucs d'assaig musical i un bar restaurant on també s'hi programa. L'utilitzen companyies professionals provinents de Catalunya, l'estat espanyol i el sud d'Europa i també en fan ús les companyies i col·lectius locals relacionats amb la creació escènica.

  En el Teatre de l'Estruch es poden veure molts espectacles producte de les residències, a més de concerts i passes de curtmetratges. Una de les línies de treball més importants del centre és la creació de nous públics; en aquest sentit, cada temporada s'ofereix al centres de secundària de la ciutat la possibilitat d'assistir a assajos oberts, tallers divulgatius de dansa i circ i visites guiades a totes les instal·lacions.

  Des del 2010 funciona NauEstruch, un espai de treball i exposició dedicat a les arts visuals i performàtiques. Des de NauEstruch s'organitzen seminaris i activitats que reflexionen a l'entorn del paper de l'art en la societat actual i molt especialment en contacte amb els moviments cívics i socials de Sabadell. NauEstruch oferieix una completa oferta de d'artistes i col·lectius catlans i espanyols lligats a la performa

  Enllaços relacionats