PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Introducció a l'escalada

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
L’activitat es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Escalada La Panxa del Bou (Sabadell).

La primera part serà explicativa referent al món de l’escalada (30’) on es visualitzarà un audiovisual fent un recorregut històric des dels orígens del muntanyisme fins a l’escalada tal i com la coneixem actualment i l’escalada com a nova disciplina olímpica. La segona part serà pràctica on els alumnes durant l’hora i mitja restant, sota el guiatge dels monitors, podran realitzar i viure l’experiència de l’escalada mitjançant tres activitats diferents: rapel, escalada amb corda i escalada en bloc. Aquestes 3 proves permetran posar a prova les habilitats naturals de tots els infants: enfilar-se, desenvolupar el sentit de l’equilibri i al mateix temps es posaran a prova en la superació de les pròpies pors i nous reptes.

Objectius:
- Que els alumnes puguin conèixer un nou esport dins l’horari lectiu.
- Apropar l’alumnat al món de l’escalada Indoor i les seves disciplines Olímpiques.
- Que l’alumnat adquireixi i aprengui els valors inherents d’aquest esport: solidaritat, instint de superació, control del propi cos, equilibri, concentració, força, flexibilitat.

Competències clau:
-Competència ciutadana
-Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Dates de realització: matins durant tot el curs escolar
Durada: 2 hores
Lloc de realització: instal·lacions de l'Escola d'Escalada La Panxa del Bou, c. de Quintana, 80, Sabadell.
Cost: 241,50 € per grup classe
Material: La Panxa del Bou subministrarà el material necessari per tal de fer l’activitat. Cal que l’alumnat vingui amb roba i calçat esportiu.
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. Les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic d’inscripció.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Uns dies previs abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.

Inscripció:
Dates: de l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar.
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Escola d’escalada la Panxa del Bou de Sabadell i Regidoria d'Esports