PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Kin ball a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
L’activitat està composta per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert en aquesta modalitat esportiva.

En aquesta jornada de formació es donaran eines al professorat per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de material didàctic i esportiu (pilota kin ball) necessari per dur a terme el crèdit.

Objectius:
- Promocionar i potenciar la pràctica d’esports poc coneguts o poc practicats, en aquest cas el KIN BALL.
- Facilitar eines didàctiques i dinàmiques d’aprenentatge per incorporar nous esports en les programacions del professorat d’educació física.
- Promoure la cooperació de grup (eliminant l’individualisme), la integració, el treball en equip, l’esportivitat, tot afavorint la coeducació amb els companys/es.

Competències bàsiques:
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
- Competència social i ciutadana.
- Competència comunicativa, lingüística i audiovisual.

Mesures COVID-19:
Consulteu les mesures COVID-19 en aquest document.

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: tot el curs escolar
Durada: el material esportiu es cedirà per un màxim de 6 sessions, la jornada de formació tindrà una durada de 2 hores aprox.
Lloc de realització: centre educatiu. La jornada de formació es durà a terme a una instal·lació esportiva municipal de Sabadell (pendent de concretar).
Cost: 75 € / grup classe
Material: préstec del material didàctic i esportiu necessari per a fer el crèdit. El material esportiu s’haurà de recollir i retornar a una instal·lació esportiva municipal de Sabadell (pendent de concretar).
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. Les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic d’inscripció. La jornada de formació es durà a terme sempre que hi hagi un mínim d’inscrits.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Uns dies previs abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
- La realització de les activitats es podrà veure alterada en funció de les mesures i restriccions decretades relacionades amb la COVID-19.

Inscripció:
Dates: De l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar.
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu de Sabadell i Regidoria d’Esports

Imprimeix Correu electrònic