PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Jugar net és guanyar!

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO i batxillerat.

Descripció:
En primer lloc, és portarà a terme un taller amb activitats de conscienciació i sensibilització sobre la importància del joc net dins i fora del terreny de joc.

Aquest inclourà, una jornada formativa (amb el suport de material audiovisual), seguit de dinàmiques de grup, entre d'altres. En segon lloc, els assistents participaran i viuran una experiència real als camps de joc tot analitzant i realitzant actuacions que fomentin un esport en valors. Per últim, a mode de cloenda, es farà una posada en comú a partir de l'experiència portada a terme i dels resultats obtinguts, tot exposant les reflexions i propostes que siguin necessàries per tal de millorar les actuacions futures.

Objectius:
- Promocionar i potenciar un esport de qualitat i participatiu que fomenti els valors i el joc net.
- Interioritzar que l'esport escolar sigui un exemple de bon comportament i respecte per part de tots els agents esportius involucrats: esportistes, pares, àrbitres, entrenadors, delegats, coordinadors...
- Difondre i donar a conèixer la campanya de Jugar net és guanyar!.
- Sensibilitzar a l’alumnat sobre la importància que tenen els valors del treball en equip, la cooperació, el respecte i l’esforç tant en l’esport com en la vida quotidiana.

Competències clau:
-Competència ciutadana
-Competència en comunicació lingüística
-Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: tot el curs escolar
Durada: 1 trimestre
Lloc de realització: centre educatiu
Cost: 78,75 € per grup classe
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. S'acceptaran els centres per ordre cronològic d'inscripció.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Uns dies previs abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.

Inscripció:
Dates: De l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar.
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell i Regidoria d’Esports

 

 

Imprimeix Correu electrònic