PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Canvia el teu look en un plató de foto

A qui s'adreça: 
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
L’activitat consisteix en introduir-se en el món de l’estilisme de moda, conèixer en què consisteix aquesta professió i conèixer com és una sessió fotogràfica dins d’un plató (shooting).
Es planteja el treball en dues fases. En una primera fase, a la respectiva escola o institut i amb el nostre assessorament, l’alumnat haurà de pensar i dissenyar un look personal seu, diferent a l’habitual. És interessant que el canvi de look sigui molt evident per a que funcioni bé (per exemple, un alumne d’estil més skater, es vesteixi molt formal). Tenint en compte, però, de es tracta de fer un canvi de look, no de disfressar-se.
En funció d’aquesta idea de look, cada alumne haurà de buscar i portar l’atrezzo i complements que es vol posar per a la sessió fotogràfica a l’Escola Illa, on s’ensenyarà com es treballa i es fa una sessió fotogràfica dins d’un plató.
És una activitat que permet l'opció de treballar en parelles o petits grups de tres, on cada alumne desenvolupa un rol diferent (un fa d’estilista i l’altra de model) o en el cas de grups d’edats més grans, es fan l’estilisme l’un a l’altra.  Aquesta activitat  adaptarà el nivell de complexitat en funció de l’edat de l’alumnat.
 
L'Escola Illa és una escola d’art de titularitat municipal d’ensenyaments d’art i disseny, de reconegut prestigi en l’àmbit de l’ensenyament públic de l’art i del disseny, que disposa d’una variada oferta educativa relacionada amb el món de les arts visuals, amb cicles formatius de grau superior d’il·lustració, de disseny gràfic i de disseny de moda, així com una àmplia oferta de tallers de formació artística per a tothom, anomenats Illa Oberta-Tallers d’Art.
 
Objectius:
- Aproximar-se a les tècniques artístiques, en aquest cas a la disciplina de l’estilisme i el disseny  de moda.
 -Generar oportunitats per detectar i promoure el talent en l'àmbit de les arts tot atenent la diversitat.
- Crear entorns afavoridors per a la pràctica i per a la posada en valor de projectes artístics que es portin a terme en el si d'un centre
 
Competències clau:
- Competència en comunicació lingüística
- Competència en consciència i expressió culturals
- Competència personal, social i aprendre a aprendre
 
Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: durant el curs escolar, a determinar.
Durada: 2 hores, aproximadament
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe
Lloc de realització: a l'Escola Illa
Cost: gratuït
Observacions: prèviament els alumnes a la vostra escola hauran de pensar un look i portar l’atrezzo diferent a l’habitual (portar l’atrezzo i complements).
 
Inscripció:
 
Informació:
ILLA, Escola d’Art i Disseny
Persona de contacte: Montse Cascante
Correu electrònic: ciutatiescola@illa.sabadell.org
Telèfon: 93 711 48 05
Consulta Web
 
Organització:
ILLA, Escola d’Art i Disseny
 

Imprimeix Correu electrònic