PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visitem l'Estruch

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Visita a l'Estruch que es concreta en tres activitats diferenciades per nivells educatius:

  • La Carpi i la fàbrica de creació (educació infantil)
  • El secret de les arts en viu (educació primària)
  • Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, formació professional i adults)

Objectius:
- Apropar l'art contemporani a partir de l’observació i anàlisi dels processos de producció que es desenvolupen en un centre de creació multidisciplinari.
- Expandir les idees preexistents dels participants sobre els conceptes artista/taller/creació/art.
- Afavorir l’apreciació i la conservació del patrimoni, descobrint la reconversió de la fàbrica tèxtil Ca l’Estruch en una fàbrica de creació de les arts en viu.
- Realitzar una creació pròpia a partir de materials diversos

Competències clau:
Competència ciutadana
Competència en comunicació lingüística
Competència en consciència i expressió culturals
Competència personal, social i aprendre a aprendre
 
Mesures COVID-19:
Les que indiquin els protocols COVID-19 en el moment de realització de l'activitat

La Carpi i la fàbrica de creació (educació infantil) *

La primera part de l’activitat consisteix en una visita teatralitzada guiada per la bruixa Tarlatana que ha perdut la seva gata Carpi. Els nens i nenes hauran d'ajudar a buscar-la pels diferents espais de l'Estruch, on podran gaudir observant els diferents artistes que trobem pel camí. 
Per la segona part de l'activitat la Carpi haurà preparat per als nens i nenes un espai amb diferents elements perquè ells mateixos puguin experimentar essent artistes de circ. 
 
Inscripció:
Si en el moment d’inscriure-us veieu que ja no teniu plaça, envieu un e-mail a formacioestruch@ajsabadell.cat i entrareu a formar part de la llista d’espera

El secret de les arts en viu  (educació infantil i primària)

L’activitat consisteix en una visita dinamitzada pels diferents espais de creació de l’Estruch. A la primera part de l’activitat  s’explicarà el passat tèxtil de la fàbrica i la transformació en espai de creació artística. Després els alumnes podran observar com treballen els artistes residents, participant en el procés de creació d’algun  d’ells, ja sigui formulant-los preguntes sobre la seva activitat o implicant-se a l’assaig com a ballarins, actors, músics, artistes visuals, etc.
La segona part consistirà en una creació artística que els propis alumnes hauran de treballar a partir de diferents materials que posarem al seu abast, aquests materials tindran relació amb l’antiga ocupació tèxtil de la fàbrica Estruch.
 
Inscripció:
Si en el moment d’inscriure-us veieu que ja no teniu plaça, envieu un e-mail a formacioestruch@ajsabadell.cat i entrareu a formar part de la llista d’espera.

Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, FP i adults)

Visita guiada pels diferents espais de creació de l’Estruch. A la primera part de l’activitat  els assistents podran fer un recorregut pel centre i veure de prop el treball d’alguns dels artistes residents (ballarins, actors, músics, artistes visuals, performers...) i tindran l’oportunitat de parlar amb ells sobre el seu procés creatiu. La segona part consistirà en una acció artística que els propis alumnes hauran de treballar a partir de diferents materials que posarem al seu abast.

Inscripció:
Si en el moment d’inscriure-us veieu que ja no teniu plaça, envieu un e-mail a formacioestruch@ajsabadell.cat i entrareu a formar part de la llista d’espera.

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: de dimarts a divendres, de 10 a 12 h (els grups de formació professional i els grups d’adults poden concertar amb l’Estruch un altre horari, trucant a l’oficina o escrivint un e-mail a les responsables de l’activitat)
Durada: 2 h (1 h amb 30 minuts pels grups d’educació infantil)
Nombre d'alumnes per sessió: un grup classe
Cost: gratuït
Dossier activitats

Informació:
L'Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu
Persona de contacte: Mayi Beobide
Telèfon: 93 717 25 71 (matins de 10 h a 14 h)
Correu electrònic: formacioestruch@ajsabadell.cat
Veure dossier activitats 2022-2023
Consulta Web.

Organització:
Regidoria de Cultura. L'Estruch (fàbrica de creació de les arts en viu)

 

Imprimeix Correu electrònic