PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciació a l'atletisme en pista coberta

A qui s'adreça:
Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
L'activitat es farà en dues sessions que es faran a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell. La primera per conèixer l'esport i la segona per dur a terme una jornada atlètica entre les escoles participants.

  • La primera sessió es durà a terme en la Pista Coberta d’Atletisme, on es farà una presentació de l’equipament esportiu (història, orígens, competicions, entre altres) seguit d’ una petita introducció teòrica, per conèixer el món de l’atletisme i les seves característiques. Després es farà una part pràctica al mateix equipament, fent servir el material propi de l’atletisme.
  • La segona sessió que es farà al mes de març, consistirà en una trobada atlètica durant un matí, a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell, amb totes les escoles participants que han realitzat al llarg del curs escolar aquest pla de promoció.

Objectius:
- Apropar els nens i les nenes al món de l'atletisme en pista coberta a través de pràctiques dirigides, participant en les diferents tècniques pròpies de l'atletisme com ara les curses, els salts i els llançaments.
- Participar d'un matí de competició amb les escoles que integren el projecte.

Competències bàsiques:
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: de novembre a febrer, exceptuant els dimecres
Durada: 2 sessions
Nombre d'alumnes per sessió: mínim 20 alumnes i sense màxim establert
Lloc de realització: Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell (Camí de Can Quadres, 190)
Cost: 5 € per alumne
Material: els nens i les nenes han de portar roba i calçat esportius. Es proporcionarà una guia didàctica per al professorat que s'enviarà a través de correu electrònic un cop feta la inscripció.
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. S'acceptaran els centres per ordre d'inscripció.

 Les escoles del Pla Educatiu d'Entorn poden optar a 4 esports gratuïts per 1 grup classe o bé 2 esports gratuïts per a 2 grups classe de qualsevol de les activitats del Consell Esportiu V. Occ. Sabadell, prèvia confirmació per part del Consell.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant domiciliació bancària. L’import es carregarà al compte bancari que ens faciliteu en la inscripció els dies previs a l’activitat. En el cas que no s'efectuï aquest pagament, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
- La factura de l’activitat s’emetrà en funció dels alumnes inscrits inicialment i confirmats des del Consell Esportiu. En el cas que un o diversos alumnes s’hagin inscrit inicialment i al final no acabin fent l’activitat, NO es retornaran els diners.

Inscripció:
Dates: del 2 al 30 de setembre de 2019
A través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.
El nombre d’escoles que participen a cada pla és limitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Oscar Valverde
Telèfon: 93 748 42 66
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Joventut Atlètica de Sabadell (JAS) i Regidoria d'Esports.

 

ImprimeixCorreu-e