PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Activitats

Exposició "Contra las reglas: lesbianas y gays en el deporte"


També mostra que l'esport ofereix a les lesbianes i als gais una possibilitat de viure les seves vides amb autoestima.

Consta de 5 parts: l’esport contra l’homofòbia a Sabadell, 100 esportistes d’elit que han obert camí; l’evolució i la magnitud de la discriminació en els últims anys, amb exemples com frases ofensives o declaracions d’entrenadors i la invisibilitat a la qual gairebé sempre es veuen exposats els esportistes d’elit. La cinquena part es centra en el futbol per ser l’esport més popularitzat i pel seu impacte social.

L’exposició es podrà veure del 19 al 26 de febrer a l’associació de Clubs de Futbol de Sabadell; del 6 al 12 de març al Club de Tennis Sabadell; del 13 al 19 de març al Cercle Sabadellès; del 20 al 26 de març al Club Natació Sabadell i del 27 de març al 2 d’abril al Centre d’Esports Sabadell.

El material de l'exposició ha estat cedit per la Federació Andalusa ARCO IRIS i ha estat adaptada i produïda per l'Oficina de Drets Civils de l'Ajuntament de Sabadell.

Exposició al local de la JAS (Joventut Atlètica Sabadell)


En el marc del programa d'actes "Protegim la Joventut de la Lesbo / homo / trans / bifòbia", l'exposició es podrà visitar del 19 al 29 de juny al Club Esportiu OAR Gràcia (c. de Bocaccio, 68)


 

 

Imprimeix Correu electrònic